The Other Sogeti

Sogeti-konserniin kuuluvat yritykset ovat lupautuneet toimimaan vastuullisesti yhteiskuntaa ja koko maailmaa kohtaan. Uskomme vahvasti, että hyödyntämällä IT-osaamistamme sekä 20 000 työntekijämme sitoutuneisuutta ja osaamista voimme saada aikaan muutoksia.

Tuemme sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti konkreettisia ja käytännönläheisiä aloitteita, jotka luovat myönteisiä vaikutuksia ja edistävät kehitystä kolmella alueella: yhteiskunta, koulutus ja työllisyys sekä ympäristö. Yhteiskuntavastuuohjelmassamme (Corporate Social Responsability, CSR) keskitytään mikrorahoitusratkaisuihin, kehittymiseen koulutuksen ja tasavertaisten mahdollisuuksien avulla sekä ympäristöystävällisiin tekniikkaratkaisuihin.

Meille ja yhä useammille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä nykyisille ja potentiaalisille työntekijöillemme CSR on yhtä tärkeämpi kriteeri päätettäessä kenen palveluksessa tai kenelle töitä halutaan tehdä. Se on oikeastaan itsestään selvää. Kannustamme yhdessä toisiamme toimimaan entistä taitavammin ja konkreettisemmin pyrkiessämme edistämään yhteiskunnan kehitystä.

Lue lisää yhteiskuntavastuuohjelmamme konkreettisista toimista ja yhteistyöhankkeista esitteestämme tai osoitteesta: www.sogeti.com/theothersogeti.

Haluatko tietää lisää?

Lue CSR-esitteestämme, mitä "The Other Sogeti" meille merkitsee ja opi tuntemaan meidät paremmin.

Lataa pdf


Yhteyshenkilö

René Speelman
Globaali CSR-johtaja
+31(0)88 660 66 00
rene.speelman@sogeti.com