Intranet

Tämän sivun linkkien kautta Sogetin henkilöstö ja toimitilojen ulkopuolella työskentelevä henkilöstö saa yrityksensisäisesti käytettävät sivut käyttöönsä. Täältä löydät myös sähköpostilaatikkosi linkin.

TeamPark

Network together with the 20 000 Sogeti Group employees using wikis, blogs, communities on TeamPark.

MyDesktop Sogeti -portaali

Portaalin kautta pääset Sogetin intranetiin ja Sogeti Quality System -järjestelmään. Portaalissa ovat myös ohjelmat MS Office, MS Project ja MS Visio. Kirjaudu sisään Safeword-salasanalla ja SESOG-ympäristön salasanallasi.
Sogeti -portaali.

Outlook Web Access

Sähköpostilaatikkosi käyttö, kun olet Sogetin toimitilojen ulkopuolella. Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi (esim. kanderss), Passcode (Safewordin tuottama koodi) ja Password (tavallinen Sogeti-salasanasi).
Outlook Web Access.
Jos käytät muuta verkkoselainta kuin Internet Exploreria, klikkaa tästä.

VPN

VPN:n avulla saat käyttöösi kaikki Sogetin infrastruktuurin resurssit. VPN käynnistyy paikallisesti tietokoneesi työpöydällä olevasta kuvakkeesta. Kirjaudu sisään Safeword-salasanalla. Huom! Kun olet kirjautunut, päivitä mallit ajamalla Logon-komentosarja, jolloin järjestelmä päivittää virustunnisteet. Valitse Käynnistä, Kaikki ohjelmat, LogonScript, jolloin ohjelma käynnistyy.