Sogeti sign

What we offer

We encourage you to grow professionally

Perusarvomme ovat avoimuus, rehellisyys, kunnioitus ja luottamus yksilöön. Työntekijöiden kannustaminen, kehittäminen ja palkitseminen on meille tärkeää ja samalla onnistumisen edellytys.

Tarjoamme Sinulle:

Kiinnostavan ja kehittävän työpaikan yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöiden henkilökohtaisia ominaisuuksia:

  • luovuutta ja yrittäjyyttä kannustetaan
  • laatu on aina tärkeää
  • arvostamme hyvää yhteistyötä ja johtamiskykyä
  • toimeksiantoja suurissa ja pienissä yrityksissä
  • bonusjärjestelmän
  • yrityksen sisäistä ja ulkoista koulutusta

Työ Sogetissa

Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme henkilöstömme osaamisen, yritysrakenteemme ja yhteistyökumppaniemme avulla. Haasteenamme on työskennellä muutosten keskellä. Rekrytointiprosessissa Sogeti pyrkii miesten ja naisten tasapuoliseen kohteluun ja arvostaa etnistä ja kulttuurista moninaisuutta.

Osa tiimiä

Saumaton tiimityö on toimintamme ydin. Et siis ole ongelmiesi kanssa yksin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että asiakas odottaa luovuutta ja aloitekykyä juuri sinulta.

Jaamme tietoa toisillemme

Menestyksemme perustuu tiedon jakamiseen ja jo olemassa olevan tiedon hyödyntämiseen. Tietoa jakamalla työntekijämme saavat nopeasti käyttöönsä tarvitsemansa osaamisen. Näin projekteista saamamme kokemus ja tieto on aina käytössäsi.

Voit kehittyä koko ajan

Huolehdimme osaamisestasi ja kehittymisestäsi laatimalla sinulle henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman. Sen lähtökohtana ovat omat yksilölliset tavoitteesi ja kokemuksesi.

Kehität osaamistasi kokeneiden konsulttien ja asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia säännölliseen jatkokoulutukseen. Työsi arvioidaan jokaisen projektin jälkeen ja kehitystäsi seurataan puolen vuoden välein, jolloin saat henkilökohtaista palautetta asettamiesi tavoitteiden pohjalta. Sinulla on siten erinomaiset edellytykset vaikuttaa omaan uraasi yrityksessämme.

todo todo