SMART products webinar
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

WEBINAARI
INNOVAATIO

WEBINAARI: CONNECT, TALK, THINK, ACT...

Muuta IoT-agendasi todellisuudeksi 31.5. 17.00-18.00

IoT on vahvasti IT-strategian keskipisteessä. 

Yli 50 miljardia laitetta on yhteydessä toisiinsa vuoteen 2020 mennessä, ja nähtävissä on jo nyt miten IoT tukee laajan mittakaavan liiketoimintamuutoksia.

Lukuisten laitteiden ollessa yhteydessä, miten hyödyntää IoT-ratkaisuja niin, että valjastat käyttöösi yrityksesi mittavan tietomäärän asiakkaan käyttäytymisestä toiminnan tehokkuuteen? Kuinka varmistaa, että tietoverkot ja henkilökohtainen tieto on turvassa? Ja miten taata nopea skaalautuvuus vaikuttamatta digitaaliseen laadunvarmistukseen silloin, kun useat teknologiat ja laitteet ovat osallisena?

Jos IoT on alue johon yrityksesi investoi, osallistu webinaariin jossa Michiel Boreel, Sogeti Groupin teknologiajohtaja ja hänen vieraansa Dr. Chockalingam Palaniappan, PhD, Terumon innovaation ja kehitysosaston varatoimitusjohtaja, käyvät läpi näitä haasteita ja auttavat sinua ja yritystäsi

  • voittamaan integroimisen tuomat haasteet kun mukana on lukuisia laitteita eri valmistajilta
  • tekemään älylaitteista vielä älykkäämpiä
  • luomaan IoT-projekteja jotka ovat skaalautuvampia, jäsennellympiä ja strategisempia
  • ennakoimaan virheet joita lääketieteellisiä laitteita valmistava yritys on tehnyt matkansa varrella.

 

Testauksen osaamisyhteisö (TestausOSY) on testauksen parissa työskentelevien yhteinen verkosto. Tarkoituksenamme on edistää suomalaisen ohjelmistotestauksen ja ohjelmistotestaajien asemaa, ja auttaa kaikkia testauksen parissa painiskelevia. TestausOSY tunnetaan kansainvälisissä yhteyksissä lyhenteellä FAST – Finnish Association for Software Testing. Kaikki testauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan!


Päivä: 31.5.2017
Aika: 17:00-18:00
Formaatti:
 Webinaari
Kieli: Englanti

Please register below

Dr. Chockalingam Palaniappan, PhD on Terumon innovaatio- ja kehitysosaston varatoimitusjohtaja. Ennen kuin Dr. Palaniappan liittyi Terumolle, hän työskenteli varatoimitusjohtana tutkimus ja kehityspuolella Life Technologieslla, ja sitä ennen hän vaikutti erilaisissa johtoasemissa GE Healthcarella, Amersham Pharmacia Biotechilla ja University of Rochesterilla. Dr. Palaniappan on osallistunut yli 25 tieteelliseen julkaisuun uransa aikana.

Terumo yrityksenä:

Yli 80 vuoden ajan Terumo on ollut synonyymi korkealaatuisille ja innovatiivisille lääketieteellisille laitteille. Terumon tuotteita käytetään 160 eri maassa ja yrityksen vuosittainen myynti on yli 3 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Vuodesta 1921 Terumo Corporations on kasvanut globaalisti johtavaan asemaan, keskittyen historiansa aikana seuraaviin tuotealueisiin:

“Clinical thermometers”

”Hollow-fiber technology”

”Blood-management systems”

”Endovascular therapy”.

Michiel Boreel on Sogeti Groupin teknologiajohtaja. Hän johtaa Vision, Inspiration, Navigation Trends (VINT) tutkimusryhmää jonka tavoite on inspiroida asiakkaita ottamaan käyttöön uutta teknologiaa liiketoimintaprosesseihinsa. VINT julkaisee lukuisia kirjoja ja artikkeleita, kuten “The Frankenstein Factor: the Anatomy of Fear of AI”,  “Machine Intelligence”, “Design to Disrupt”, “Internet of Things”, “Big Data” and the “The App Effect”. Michiel on alansa visionääri ja tämä näkyy hänen mukaansatempaavissa ja kiehtovissa esityksissään. Hän onkin hyvin haluttu puhuja kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. 

 

todo todo