Mies miettii
MIKSI SOGETI?
ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Asiakastyytyväisyys

Mittaustemme mukaan 98,0 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä tai enemmän kuin tyytyväisiä yhteistyöhön Sogetin kanssa.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä

Meille laatu on sitä, että toimitamme asiakkaille sen, mitä he haluavat. Tehtävän saatuamme varaamme erikseen aikaa siihen, että keskustelemme asiakkaan meihin kohdistamista odotuksista ja kartoitamme niitä. Sen jälkeen työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa sen varmistamiseksi, että panoksemme vastaa asiakkaan odotuksia koko projektin ajan. Näin voimme jatkuvasti parantaa palveluja, joita tarjoamme asiakkaillemme. Kun projekti on päättynyt, asiakas arvioi panoksemme projektin alussa määrittämiensä tavoitteiden ja priorisointien suhteen.

OTACE - On-Time and Above Client Expectations: ajoissa ja asiakkaan odotukset ylittäen

Otimme OTACE-asiakastyytyväisyystyökalun käyttöön jo vuonna 1995, ja siitä tuli tunnustettu ja suosittu väline, jota käytämme vakiintuneesti tehtävissämme. Tavoitteenamme on aina tarjota palvelua, joka ylittää asiakkaan odotukset. Mittaustemme tulos osoittaa, että pääsemme asettamiimme tavoitteisiin.

Suuri asiakastyytyväisyys Pohjoismaissa

Uusimpien tilastotietojen mukaan 80 prosenttia asiakkaistamme on enemmän kuin tyytyväinen panokseemme ja 18 prosenttia on tyytyväinen, mikä yhdessä merkitsee 98-prosenttisesti tyytyväisiä asiakkaita. Työskentelemme koko ajan ja jokaisessa projektissa asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

 

 Asiakastyytäväisyys

todo todo
LISÄTIETOA
  • Matti Waris Sogeti
    Matti Waris
    Head of Sogeti Finland