Kolme ihmistä juttelee ulkosalla
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

MIKSI SOGETI?
IHMISEMME

Ihmiset

Sogetin testausakatemia tarjoaa koulutusta kaikille testaajillemme ympäri maailman

Testausakatemia

Sogetilla etsimme koko ajan uusia tapoja parantaaksemme kansainvälisen testausalan ammattilaisten taitoja. Tarjoamme heille parasta koulutusta ja mahdollista kehittyä ammatillisesti perustuen ajatusjohtajuuteemme. 

Testaajiamme löytyy myös esimerkiksi Intiasta, Euroopasta ja Yhdysvalloista ja meille on tärkeää mahdollistaa mahdollisimman monen työntekijän oppimisen samanaikaisesti ilman, että asiakkaan työtä häiritään. Sogetin ratkaisu tähän on testausakatemiamme, joka on kehitetty Sogetin kansainväliselle testausyhteisölle ja se tarjoaakin intensiivisiä koulutusohjelmia verkossa. Tämä mahdollistaa kaikkien testausalan ammattilaisten osallistumisen virtuaalisesti ympäri maailmaa, kotoa, asiakkaan tiloissa, Sogetin toimistoilta tai jopa kahviloista. 

Testausakatemiamme houkuttelee testausalan ammattilaisia yritykseemme ympäri maailmaa ja rakentaa jatkuvasti osaamistamme testausalalla ja laadunvarmistuksessa asiakkaan hyväksi. 

 

todo todo
LISÄTIETOA
  • Mikko Misukka Sogeti
    Mikko Misukka
    Toimitusjohtaja
    +358 20 746 3880