Maailmankartta
MIKSI SOGETI?

Rightshore, Onshore ja offshore

Sogeti Suomi on maan johtava testauspalveluiden toimittaja. Käytämme palveluidemme tuottamisessa maailmanluokan menetelmiä sekä globaalia toimitusmalliamme, Rightshorea®. Sogetilla on yli 27 000 asiantuntijaa 12 maassa yli 100 paikassa Euroopassa, USAssa ja Intiassa.

Onshore

Kokeneiden IT-asiantuntijoiden tiimi työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa suunnitellakseen, kehittääkseen ja toteuttaakseen mukautuvia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden liiketoiminnan ja toimialan uniikkeja tarpeita. Toimitamme käytännönläheisiä palveluita, jotka perustuvat yli 40 vuoden globaaliin kokemukseen.

Sogeti toimii hajautuneella ja yrittäjähenkisellä tavalla, yhdistäen samalla voimansa epämuodollisessa kansainvälisessä verkostossa.

Offshore

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa niin paikallisella markkina-alueellasi kuin ympäri maailman, offshore-lähestymistapamme takaa oikeanlaisen toimituksen liiketoiminnallesi. Liiketoimintasi on uniikkia ja meillä Sogetilla on todistettu kokemus ja globaali voima luoda toimitussuunnitelma, joka on erityisesti räätälöity sinun tarpeisiisi. Kutsumme sitä Rightshore®-malliksi.

Niin paikallisten kuin globaalienkin asiantuntijoiden kanssa, Sogeti tekee läheistä yhteistyötä kanssasi löytääkseen kaikista parhaimman, yksilöllisiä liiketoimintatarpeitasi vastaavan toimitusmalliratkaisun – varmistaen oikean toimituksen liiketoimintatavoitteitasi varten. Rightshore®-mallimme auttaa sinua saamaan projektisi valmiiksi nopeasti, menestyksekkäästi ja kaikista suurimman tuoton antaen.

Globaali toimitusmallimme on skaalattavissa erityisiin tarpeisiisi, myös pienempiin ja vähemmän monimutkaisiin projekteihin, ja on helposti sopeutettavissa syklisiin tarpeisiin.

Varmistaaksemme että sinulla on aina helppo viestintäyhteys, henkilökohtainen huomio ja täysi kontrolli toimitukseesi liittyen, Sogeti tarjoaa sinulle aina paikallisen yhteyshenkilön. Tämä lähestymistapa ei vain eliminoi kulttuurieroja ja haasteita joita voi nousta esiin muiden toimittajien kanssa, vaan pitää meidät myös 100% vastuussa täydellisen tyytyväisyytesi varmistamisessa.

Osana Capgemini-ryhmää offshore-kyvykkyytemme ovat jatkuvassa kasvussa. Yksistään Intiassa meillä on yli 42000 konsulttia, jotka kaikki ovat osana tehokkaita tiimejä ja joilla on vaikuttava toimituskyky, esimerkiksi erilaisten huippukeskittymien, jotka keskittyvät esim. mobiilisovelluksiin, mobiilitestaukseen ja testaukseen, kautta.

Lisätietoa
  • Matti Waris Sogeti
    Matti Waris
    Head of Sogeti Finland