Puhelin
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
HP

HP

Tämän päivän liike-elämän menestys perustuu IT-järjestelmiin, jotka voivat vähentää prosessien tehottomuuksia ja lisätä joustavuutta. Sogeti, kumppaninaan HP ja Capgemini, tarjoaa testaus- ja laadunvarmistusratkaisuja, jotka auttavat sinua saamaan suurimman mahdollisen liiketoimintahyödyn IT-järjestelmistäsi.

Voittava yhteistyö

Vahva kumppanuutemme HP:n kanssa antaa meille arvokkaita resursseja ja tietoa. Julkaisemme yhdessä HP:n ja Capgeminin kanssa laaturaporttia World Quality Report, joka on vuotuinen kattava globaali tutkimus yritysten sovellusten testauksesta ja laadunvarmistuksesta. Se auttaa pitämään asiakkaamme ajan tasalla viimeisimmistä orastavista trendeistä sovellusten elinkaaren hallinnassa: laadusta, menetelmistä, työkaluista ja prosesseista.

Omaksu innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja

Yhdessä Sogeti, Capgemini ja HP tarjoavat sinulle kustannustehokkaita ja liiketoimintalähtöisiä testaus- ja laadunvarmistuspalveluita. Hyödynnämme HP:n testaustuotteita, kuten Application Lifecycle Managementia (ALM), Quality Centeria, Performance Centeria ja Application Security Centeria, muiden muassa, auttaaksemme sinua:

 • Nopeuttamaan aikaa, jossa tuote saadaan markkinoille
 • Vastaamaan muuttuviin liiketoimintavaatimuksiin
 • Parantamaan laatua
 • Lieventämään IT-epäonnistumisten riskiä
 • Lisäämään toimituksellista tehokkuutta
 • Saamaan lisää arvoa IT-investoinneistasi

Tarjoamme sinulle liiketoimintalähtöisiä IT-ratkaisuja

Hallittu testauksen erikoiskeskuksemme (TCoE)-ratkaisu yhdistää Capgeminin ja Sogetin yhteisen testauskokemuksen, jota täydentää HP:n ALM-teknologia ja joka auttaa yrityksiä standardisoimaan ja optimoimaan sovellusten laatua ja ottamaan enemmän irti nykyisistä laadunvarmistusresursseista.

Lähestymistapaamme ohjelmistojen laadunvarmistukseen tukee luokkansa paras TMap® Accelerator Quality Centerille. Tämä erityisesti kehitetty lisätyökalu yhdistää Capgeminin ja Sogetin rakenteellisen testimetodologian TMap NEXT® ja matkkinoiden johtavan laadunhallinta-alustan HP Quality Centerin. TMap®Accelerator Quality Centerille mahdollistaa testiprosessien hallinnan menestyksekkäämmin liiketoimintalähtöisen testauksenhallinnan kautta ja tarjoaa jatkuvan raportoinnin.

todo todo
LISÄTIETOA
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO
  +358 40 550 0734