red shape
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
IBM

IBM

Yhdistämällä Sogetin asiantuntemuksen ja tunnustetun kyvyn toimittaa innovaatiota sekä IBM:n huippusuorituskykyiset, alan johtavat avointen ohjelmistojen ja laitteiden teknologiat, asiakkaat hyötyvät kattavasta palvelu- ja ratkaisuportfoliosta, joka on räätälöity erityisiä liiketoimintatavoitteita varten.

Yli 3000 Sogetin asiantuntijaa on koulutettu IBM:n ohjelmistojen ja laitteistojen ammattilaisiksi. IBM ja Sogeti toimittavat jatkuvasti menestyksekkäitä IT-ratkaisuja asiakkaille useilta toimialoilta, mukaan lukien rahoituspalvelut, julkinen sektori ja sen palvelut, autoteollisuus, lentokoneteollisuus, kemianteollisuus ja sähkötekniikka. Olemme asiantuntijoita kaikilla IBM:n alueilla:

Vahva yhdistelmä

Sogetin hajautettu paikallinen rakenne, liiketoimintalähtöinen lähestymistapa ja tunnustettu kyky toimittaa nopeita joustavia lisäarvollisia ratkaisuja kaikki auttavat vastaamaan asiakkaiden liiketoimintatarpeita. IBM tarjoaa kattavan, avoimen ja standardeihin perustuvan teknologiavalikoiman.

Sogetin IBM-huippukeskittymät

Sogetilla on Espanjassa, Ruotsissa, Ranskassa, Hollannissa sekä USA:ssa huippukeskittymiä, jotka toimivat päänäyttämöinä IBM:n ja Sogetin yhteisille ratkaisuille, sekä tarjoavat asiakkaille tavan päästä tapaamaan asiantuntijoita, jotka tuntevat hyvin sekä Sogetin että IBM:n kyvyt ja tarjonnan. Keskittymät yhdistävät Sogetin toimiala-, sovellus- ja prosessiasiantuntemusta sekä sen toimituksellisia työkaluja IBM:n SOA-ohjelmistojen ja niihin liittyvien ratkaisujen ja palveluiden kanssa.

todo todo
LISÄTIETOA
  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO
    +358 40 550 0734