microsoft
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
MICROSOFT

Microsoft

Sogeti on tunnustettu Microsoft Alliance Partnerina osaksi Microsoftin Partner Networkia. Erityinen liittolaissuhteemme Microsoftin kanssa antaa Sogetille uniikkia näkemystä ja pääsyn erikoistuneisiin Microsoftin resursseihin, mukaanlukien oleellisimman tieto-omaisuuden Microsoftin Consulting Services-yksiköltä. Nämä resurssit auttavat meitä parantamaan juuri sinun liiketoimintaprosessejasi ja suoriutumista kustannustehokkaalla tavalla.

Huippuunsa koulutettua ja tunnustettua asiantuntemusta koko Microsoft Platformin laajuudelle

Sogeti on omistautunut saavuttamaan Microsoftin partneriohjelman asettamat korkeimmat standardit koulutuksen ja asiantuntemuksen suhteen. Globaalisti olemme osoittaneet tämän sitoumuksen ansaitsemalla Microsoft Partner Gold Competency Status-tunnustuksen 12 erityisellä osa-alueella.

Sogetin Microsoft-huippukeskittymät

Sogetilla on huippukeskittymiä jotka toimivat Micorsoftin ja Sogetin yhteisten ratkaisujen päänäyttämönä ja tarjoavat asiakkaille tavan päästä tapaamaan asiantuntijoita, jotka tuntevat hyvin sekä Sogetin että Microsoftin kyvyt ja tarjonnan. Keskittymät yhdistävät Sogetin toimiala-, sovellus- ja prosessiasiantuntemuksen ja sen toimituksien työkalusetin, jossa on myös Microsoftin ohjelmistot ja niihin liittyvät ratkaisut ja palvelut.

Erityisiin huippukeskittymiin lukeutuvat Windows Deployment, Windows Azure ja Collaboration, jossa ovat Sharepoint-ratkaisut.

Sogetin saamat palkinnot ja tunnustukset

Sogeti on saanut tunnustusta monen Microsoft Partner of the Year-palkinnon kautta useiden viime vuosien aikana

todo todo
LISÄTIETOA
  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO
    +358 40 550 0734