green shape
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
ORACLE

Oracle

Yhdistelmä Sogetin asiantuntevaa testaustaitoa ja Oraclen sovelluksia ja teknologiaa tarjoaa kokonaisvaltaisen end-to-end-ratkaisun, auttaen yrityksiä testaamaan perusteellisemmin Oracle-sovelluksensa ja –tietokantansa sekä muut web- tai SOA-pohjaiset sovelluksensa sekä allaolevan infrastruktuurin. Tämä uniikki liiketoimintalähtöinen rakenteellinen lähestymistapa testaukseen mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavuttavat korkeatasoisimmat Oracle-sovellusten käyttöönotot, vähemmillä kustannuksilla ja nopeammalla käyttöönottoajalla.

Liiketoimintalähtöinen, asiantunteva Oracle-sovellusten testaus

Oracle on valinnut Sogetin ja Capgeminin strategiseksi testauskumppanikseen. Uniikki liiketoimintalähtöinen rakenteellinen lähestymistapamme testaukseen mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavuttavat korkeatasoisimmat Oracle-sovellusten käyttöönotot, vähemmillä kustannuksilla ja nopeammalla käyttöönottoajalla.

 • Diamond-tason partnerina Capgemini-ryhmällä (Sogeti ja Capgemini) on laaja todistettu asiantuntemus Oracle-ohjelmistojen käyttöönotoissa ja yhteisten asiakkaidemme ympäri maailman auttamisessa käyttämään tärkeimpiä teknologioita kiihdyttääkseen kasvua ja liiketoiminnan menestystä.
 • Capgemini on äskettäin, syyskuussa 2011, palkittu Oracle PartnerNetwork Specialized Global Applications Partner of the Year-palkinnolla. Tämä palkinto tunnustaa Capgeminin ja Sogetin roolin johtavana ja innovatiivisena partnerina Oraclen sovelluksille.

Luotettavuuden rakentaminen sisään ja riskien välttäminen

Yritysasiakkaat kääntyvät Sogetin ja Capgeminin puoleen saavuttaakseen kestävän laadun testauksenhallinnassa ja mitattavat kulujen alenemiset Oraclen käyttöönotto- ja ylläpitoprojekteissa.

 • Lähestymistapamme testauksen hallintaan, TMap®, on itegroitu Oraclen Application Testing Suiteen, joka on osa Oraclen Enterprise Manager’s suitea Application Quality Management-tuotteiden sarjassa.
 • Oraclen Application Testing Suite on integroitu ratkaisu kuormitus- ja toiminnalliseen testaukseen ja testauksenhallintaan, jolla testataan sovelluksia ja allaolevaa infrastruktuuria perusteellisesti, auttaen varmistamaan optimaalisen laadun, skaalautuvuuden ja saatavuuden ennen käyttöönottoa.
 • Olemme kehittäneet yli 27 Oraclen erikoistumisaluetta, ja yli 2700 Oracle-asiantuntijaa, joilla on syvä toimiala- ja vertikaalinen kokemus Oracle Databasesta, E-Business Suitesta, PeopleSoftista, Siebelista, JD Edwardsista, Agile Product Lifecycle Managementista ja Demantrasta.      

Testausasiantuntijat ja –metodologiat Sogetilta ja Capgeminiltä

Sogeti ja Capgemini tuovat yli 30 vuoden testauskokemuksensa asiakkaidensa käyttöön:

 • Testaus- ja testiautomaatioammattilaisista koostuva tiimimme voi auttaa yrityksiä tekemään ylemmän tason laadunvarmistussuunnitelman, konseptista toteutukseen asti, samalla Oraclen sovellusympäristöjä tukien.
 • Oracle Solution Enabler-ratkaisumme ja Oraclen testauksen huippukeskittymämme kokoavat yhteen testilaboratorioita, parhaiden käytäntöjen työkaluja, datalähtöisiä viitekehyksiä, tuotekehitystä sekä keinoja testate ratkaisumme, jotta varmistaisimme kaikista soveltuvimman lähestymistavan kuhunkin Oraclen testausprojektiin.
 • Elinkaaren testauspalvelumme (Lifecycle Testing Service) sisällyttää Oraclen Application Quality Management-portfolion, jolla varmistetaan jatkuva testauksen hallinta ja ylläpito, kun uusia toiminnallisuuksia tai releasejen päivityksiä lisätään ohjelmiston kehitysprojekteihin.

 

todo todo
LISÄTIETOA
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO
  +358 40 550 0734