Analytiikka
PALVELUMME
ANALYTIIKKA

Älykäs automaatio ja RPA

Automaatiohankkeet mahdollistavat entistä tehokkaamman resurssien optimoinnin ja tuottavuuden parantamisen. Automaatiohyötyjen aikaansaaminen vaatii kuitenkin kykyä hallita käynnissä olevaa digitaalista transformaatiota.

Analytiikka tarjoaa oikeaa tietoa oikeaan aikaan

On tärkeämpää kuin koskaan, että yritys pystyy reagoimaan markkinoiden muutoksiin tai kilpailuun nopeasti ja tietoon perustuen. Tätä varten tarvitaan oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

Autamme yritystäsi kehittämään liiketoimintaa palvelutarjontamme avulla. Siihen kuuluvat esimerkiksi data-alustakokonaisuuksien laajat uudistamishankkeet, analytiikka, master datan hallinta ja datan laatu palveluna. Tuemme analytiikkamallien käyttöönotossa sekä nykyaikaisten, pilvipohjaisten data-alustakokonaisuuksien rakentamisessa, jotka pystyvät vastaamaan tiedon tarpeeseen reaaliaikaisesti.

 

Miksi juuri Sogeti?

Pyrimme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, joka pitää liiketoimintatavoitteet keskiössä. Yhdistämme toiminnassamme datatieteen ja liiketoiminta-analyysin.

Mitä teemme parhaiten?

Sogeti toimittaa innovatiivisia analytiikka- ja datapalveluja, jotka keskittyvät liiketoiminnan prioriteetteihin, asiakasvalmiuteen sekä tarvittavien teknologioiden toimitukseen.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä globaalien ja kehittyvien teknologiayritysten kanssa mahdollistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kumppaneitamme ovat muun muassa AWS, Microsoft, IBM, Google, SAP, Snowflake, Pivotal, Cloudera ja Hortonworks.

aws logo 300x179.pngmicrosoft-gold-partner 300x200.pngIBM-logo 300x121.pngGoogle-logo 300x99.pngSAP-300x153.pngsnowflake-300x72.pngpivotal-300x74.pngcloudera-300x38.pngHortonworks-300x105.png

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jaakko Lehtinen
Jaakko Lehtinen
Director of Automation, AI and Analytics
+358 415013917
todo todo