Pilvipalvelu OneShare
PALVELUMME
CLOUD

Cloud / OneShare

Oli kyseessä perinteinen testausympäristö, ohjelmiston elinkaaren hallinta tai DevOps, Sogeti voi auttaa ja nopeuttaa siirtymistä sekä käyttöönottoa OneSharen avulla.

keskiviikko 18 tammikuuta 2017, 00:00 to maanantai 01 tammikuuta 0001, 00:00

OneShare 

OneShare on Microsoft Azuren päälle rakennettu Sogetin pilvipalvelu Office 365-alustalla, ja palvelumalli on hyvin räätälöitävissä yrityskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Palvelumalli tarjoaa esimerkiksi yrityksille mahdollisuuden testaustyökalujen provisiointiin pilvestä, jolloin lisensseistä maksetaan vain kulutuksen verran. Testaustyökalut ovat aina uusimmassa versiossa OneSharen avulla. Sogeti tarjoaa palveluna OneSharen ylläpidon, joka toimii asiakkaalle yhteyshenkilönä sekä ylläpitotiimin.

 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 

OneShare tarjoaa useita eri palvelukokonaisuuksia (kehitys- ja testaus, DevOps, digitaalisuus, hybridi), jotka mahdollistavat esimerkiksi testaustyökalut sekä kehitys- että testausympäristöt pilvipalveluna. Sogeti OneShare tarjoaa myös esimerkiksi tiimeille mahdollisuuden saada käyttöönsä esikonfiguroituja kehitys- ja testausympäristöjä nopeasti ja helposti itsepalveluna. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin varmistaen, että testaus suoritetaan aina muuttumattomassa ympäristössä. 

Vuosina 2016-2017 OneShare on jo käytössä yli 10 eri maassa (Pohjois-Amerikka, Eurooppa & Aasia), pitäen sisällään yli 15 eri suurasiakkaalla. OneSharen palvelimet sijaitsevat siellä missä Microsoft Azuren, ja tietokeskukset ovat ETA-alueen sisällä.

Sogeti OneSharen kustannustehokkaat, joustavat ja skaalautuvat ratkaisut pähkinänkuoressa:

 • Lisenssien maksu perustuu niiden realistiseen käyttöön tai kulutukseen.
 • Aina uusin version esim. HP ALM:sta käytettävissä 
 • Esikonfiguroituja kehitys- ja testausympäristöjä nopeasti ja helposti itsepalveluna
 • Jos kehitysympäristöllä on tiukat käytettävyysaikavaatimukset, OneShare tarjoaa hallittuja ympäristöjä Sogetin monitoroimana ja ylläpitämänä.

OneShare-palvelun ohella Sogeti tarjoaa myös konsultointia sekä testausta- ja digitaalista laadunvarmistusta, varmistaen asiakkaalle skaalautuvan ja asiantuntevan palvelukokemuksen.

todo todo
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO
  +358 40 550 0734