Solutions
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

PALVELUMME
PALVELUMME LYHYESTI

Palvelut lyhyesti

Testausta ammattitaidolla

Kansainvälinen Sogeti

Sogeti on IT-palvelujen maailmanlaajuinen toimittaja ja tarjoaa asiakkailleen IT-alan laajaa tietämystä ja osaamista. Olemme IT-palvelujen kokonaistoimittaja, mikä merkitsee sitä, että emme tarkastele IT:tä erillisenä ilmiönä. Menestyksekkään IT-strategian on oltava läheisesti sidoksissa liiketoimintastrategiaan ja yrityksen tavoitteisiin. Sogeti pyrkii yhdistämään yritykset ja IT:n.

Toimimme maailmanlaajuisesti pääasiassa viidellä alueella:

 • IT-toimintojen hallinta - IT-toiminnan hallintaa koskevat kysymykset, IT:n ja liiketoiminnan yhdistämistä koskevat kysymykset
 • IT-suunnittelu - IT-ratkaisujen, -arkkitehtuurin ja -infrastruktuurin valinta ja suunnittelu sekä investointien, esitutkimusten ja teknisten vaatimusten vaikutusarviot
 • IT-ratkaisut - Järjestelmien, sovellusten ja IT-infrastruktuurin kehitys ja integrointi
 • IT-hallinto - IT-infrastruktuurin järjestelmänhallinta ja käyttö
 • Sogetilla on useimpien teknisten alojen erikoistuntijoita, jotka voivat tuoda asiantuntemusta projektiisi. Kutsumme tätä aluetta nimellä IT-asiantuntijat.

Voit lukea lisää maailmanlaajuisista palveluistamme osoitteessa www.sogeti.com.

Sogeti Suomessa

Suomessa palvelumme keskittyvät ohjelmistojen testaukseen ja laadunvarmistukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä Sogetin kanssa muissa maissa, etenkin pohjoismaisten sisaryritysten Sogeti Sverige AB:n, Sogeti Norge AS:n ja Sogeti Danmark A/S:n kanssa.

Testaus- ja konsultointipalvelut:

todo todo
Lisätietoa palveluistamme
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO
  +358 40 550 0734