Tietokone kuvattuna ylhäältä
PALVELUMME

Testauspalvelut

Sogeti tarjoaa seuraavanlaisia testaus-ja laadunvarmistuspalveluita

Testauksen hallinta

Testauksen kokonaisvaltainen hallinta osoittautuu usein projekteissa haasteelliseksi. Virheiden raportointi, testauksen läpinäkyvyys sekä tuloksien analysointi on haasteellista ilman erillistä testaus-alan asiantuntijaa. Sogetin testauspäälliköt tarjoavat ratkaisun ongelmaan.

Toiminnallinen testaus

Sogetin riskilähtöiset testausmenetelmät takaavat toiminnallisessa testauksessa kriittisten virheiden löytymisen hyvin aikaisessa vaiheessa projektin elinkaarta.

Testiautomaatio

Sogetin testiautomaatiopalvelu tarjoaa nopean lähestymistavan automaattisesti tehtävään toiminnalliseen testaukseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Suorituskyky- ja kuormitustestaus

Sovellusten ja palveluiden odotetaan vastaavan ilman viivettä, ja epäonnistuminen tässä voi johtaa jopa asiakkaan menettämiseen. Sogetin suorituskyky- ja kuormitustestauspalvelut auttavat vastaamaan tähän haasteeseen antamalla tietoa ja ennusteita sovellusten suorituskyvystä ja siitä miten sitä voidaan parantaa.

Mobiilitestaus

Sogeti on kansainvälisesti tunnettu yritys testauksessa ja mobiilisovellusten kehittämisessä. Tarjoamme useita ratkaisuja varmistaaksemme, että haluttu liiketoimintatavoite saavutetaan mobiilisovelluksilla.

Ketterä testaus

Sogeti tarjoaa ketterien menetelmien konsultointia ja koulutusta.

SAP-testaus

SAP-testauksen ammattilaisina olemme valmiita varmistamaan, että yksi liiketoimintanne tärkeimmistä sovelluksista toimii moitteettomasti.

Cognitive Quality Assurance

Olemme yhdistäneet  osaamisemme Digitaalisessa Laadunvarmistuksessa ja Testauksessa yhteen Analytiikan ja Kognitiivisten palveluidemme kanssa. Olemme luoneet Tarjooman, jolla voimme auttaa Asiakkaitamme kohtaamaan tulevaisuuden tarpeet Laadunvarmistuksen saralla.

Digitaalisuus

 

todo todo
LISÄTIETOA
  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO
    +358 40 550 0734