PALVELUMME
COGNITIVE QA

Cognitive Quality Assurance

Laadunvarmistus, E2E-asiakaskokemuksen validointi ja sovellusten testaaminen eri laitteilla ja alustoilla on haasteellista useille yrityksille ja organisaatioille tänä päivänä.

Viimeisin World Quality Report 2017 osoittaa, että 99% organisaatioista kohtaa haasteita laadunvarmistuksessa ketterissä projekteissa, ja ainoastaan 16% testauksesta on automatisoitu. Tämä lähestymistapa ei ole kestävä, eikä ratkaise jatkuvasti monimutkaistuvan Laadunvarmistuksen haasteita.

Asiantuntijoiden kokemus pelkästään ei riitä ym. haasteiden kohtaamiseksi. Tarvitaan enemmän. Innovaatiot analytiikassa, keinoälyssä ja datan käsittelyssä auttavat organisaatioita osoittamaan tehottomuudet, poistamaan ne ennen niiden vaikutusta ja antamaan lisää tietoa liiketoimintaprosesseista ja lähestymistavoista, jotka eivät olleet aiemmin tiedossa.

Olemme yhdistäneet  osaamisemme Digitaalisessa Laadunvarmistuksessa ja Testauksessa yhteen Analytiikan ja Kognitiivisten palveluidemme kanssa. Olemme luoneet Tarjooman, jolla voimme auttaa Asiakkaitamme kohtaamaan tulevaisuuden tarpeet Laadunvarmistuksen saralla.

”Ennusta ennustamatonta” on yksi pääperiaate, jonka ympärille Sogetin Kognitiivinen QA on suunniteltu. Haluamme haastaa perinteisen ajattelun, mikä mahdollistaa meidät löytämään odottamattoman ja poistamaan vanhentuneen.

Tarjoomamme

Sogetin Kognitiivinen QA hyödyntää itse-oppimista ja analyyttisiä teknologioita mahdollistaakseen Ennustavan QA Dashboardin, Smart QA –Analytiikan, Älykkään QA -testiautomaation, ja Kognitiivisen QA –alustan.

Kognitiivisen QA:n arvolupaus:

Käyttäen Kognitiivista QA:ta:

 • Mahdollistamme Asiakkaalle optimoidun laadun saavuttamisen nopeasti , käyttäen älykästä lähestymistapaa laadunvarmistukseen
 • Otamme käyttöön älykkäitä, itse-oppivia ja analyyttisiä teknologioita, jotka mahdollistavat läpinäkyvän visualisoinnin, älykkään automaation ja tuotteiden ja palveluiden kognitiivisen laadunparannuksen
 • Mahdollistamme älykkäiden laatupäätösten teon perustuen oikeaan projektidataan, aitoihin käyttömalleihin ja käyttäjäpalautteeseen
 • Varmistamme laadun nopeassa ja monimutkaisessa maailmassa, optimoiduilla kustannuksilla

todo todo
Ottaa yhteyttä
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  Myyntijohtaja
  +358 40 550 0734
World Quality Report 2017-18