Kaksi miestä kokouksessa
TESTAUSPALVELUMME

SAP-testaus

SAP-testauksen ammattilaisina olemme valmiita varmistamaan, että yksi liiketoimintanne tärkeimmistä sovelluksista toimii moitteettomasti

SAP-testauksen haasteet

Testauksessa otetaan huomioon ERP-ympäristöille tyypilliset haasteet. SAP järjestelmänä on liiketoimintakriittinen ja integroitu muihin operatiivisiin järjestelmiin.

Järjestelmän kompleksisuus, perustietojen tärkeys ja jopa vähäpätöisiltäkin vaikuttavat virheet tuotantoympäristössä, saattavat muodostaa merkittäviä liiketoiminnallisia riskejä.

Tuoteriskianalyysin (TMap, PRA) avulla varmistetaan, että liiketoiminnan kannalta kriittiset osa-alueet testataan oikea-aikaisesti ja oikeassa järjestyksessä.

Haasteellisissa ympäristöissä toimiminen helpottuu, kun voidaan luottaa ammattilaisiin, joiden ratkaisut soveltuvat eri projekti- ja testausvaiheisiin sekä testauksen koordinointiin.

Riippumattoman toimijan hyödyntäminen testauksessa ja laadunvarmistuksessa takaa onnistuneen SAP-kehityksen käyttöönoton.

Testauspalveluiden ansiosta yrityksen resurssit voidaan keskittää liiketoimintaan ja vähentäen resursointi sekä aikataulupaineita.

Sogeti tarjoaa erilaisia SAP-testauspalveluja käyttämällä TMap® NEXT -metodologiaa

  • Testauksen konsultointipalvelut
  • Hallitun testauksen palvelut
  • Testaus palveluna (Testing as-a-service)
  • SAP-testaustehdas (test factory)
  • Testiautomaatio
  • Suorituskykytestaus
  • SAP-testiympäristöjen hallinta

Yllä mainituissa palveluissa hyödynnämme Rightshore-toimituskyvykkyyttämme ja työkalujamme saavuttaaksemme kustannustehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja. 

Sogeti ERP-järjestelmän testaajana ja laadunvarmistajana

Sogeti on SAP Service Partner, ja sillä on käytössään useista eri liiketoiminta-alojen SAP-projekteista muodostuneet testauksen ja laadunvarmistuksen parhaat käytännöt. Kun nämä kaksi yhdistetään, Sogeti on SAP-testauksen ”ajatusjohtaja” - thought leader.

Sogetin laaja-alainen asiantuntemus  ERP-järjestelmien osalta ja hyväksi havaittu testausmetodologia takaavat, että testausaikataulut pitävät sekä luvatut asiat hoidetaan.

Sogetin SAP-testimetodologia koostuu vakiomallipohjista, testitapauksista, työkaluista ja raporteista. Sitä voidaan käyttää kaiken tyyppiseen testaukseen kaikissa mahdollisissa SAP-ympäristöissä.

Usein ulkopuolinen testaaja näkee järjestelmän toisella tavalla kuin sitä päivittäin työssään käyttävä ja pystyy tarjoamaan parhaiksi koettuja käytäntöjä.

Sogetilla on laaja kokemus testiautomaatiotyökaluista, joten organisaatiollesi voidaan valikoida oikeat työkalut. Sogeti kuuluu myös Suomessa toimivaan SAP Finnish User Group (Finug) ry:hyn.

 


 

todo todo