Testiautomaatio kickstart
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

TESTAUS

Testiautomaatio kickstart

Testiautomaation avulla pystytään saavuttamaan kustannussäästöjä ja laatu paranee. Testiautomaation aloittaminen tai nykyisen testiautomaation optimointi ei ole enää hankalaa. Kickstart paketillamme pääset käyntiin parissa päivässä.

Testiautomaation hyötyjä ovat mm.

• Testaaminen on nopeampaa ja helposti toistettavissa
• Tehokkuus paranee testattavan alueen kattavuuden lisääntyessä
• Testaus on mitattavissa sekä rahallisesti että ajallisesti


Testiautomaatiossa epäonnistumisen yksi yleisimpiä syitä on väärän menetelmän tai järjestelmän valinta, tai vaihtoehtoisesti valittuna on liian laaja menettelytapa. Tässä kohtaa asiantuntijamme ja Kickstart-pakettimme tulevat apuun.


Paketin sisältö:
Teemme workshopin jossa käydään läpi mitkä menetelmät ja järjestelmät sopivat parhaiten system landscapeen. Sen jälkeen suoritetaan testiautomaatio analyysi, jotta löydetään oikea taso valitun järjestelmän testiautomaatioon, havaitaan mahdolliset riskit, and provide suggestions for tools that can be used as well as any effort required to automate. Kaikki nämä on koottu yhteen raporttiin jonka saat Kickstartin jälkeen. Toteutamme tämän kahdessa viikossa.


Täytä yhteystietosi niin päästään vauhtiin!

todo todo
  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO
    +358 40 550 0734