Mies katsoo puhelinta
TESTAUSPALVELUMME

Mobiilitestaus

Sogeti on kansainvälisesti tunnettu yritys testauksessa ja mobiilisovellusten kehittämisessä. Tarjoamme useita ratkaisuja varmistaaksemme, että haluttu liiketoimintatavoite saavutetaan mobiilisovelluksilla.  

Palveluitamme tukee alalla tunnistettu testauslähestymistapamme, TMap Next® sekä Sogeti Mobile Testing Center of Excellence.

Tarjoamme seuraavanlaisia mobiilitestauksen palveluita

Toiminnallisuus

Mobile Functional – testaus pyrkii validoimaan mobiilisovelluksen perinpohjaisen toiminnallisuuden. Testilähestymistapaa etsitään käyttötapausmallien kautta jossa jokainen käyttötapaus dokumentoidaan askel askeleelta ja käydään perusteellisesti läpi, jotta voidaan verrata saatuja tuloksia odotettuihin tuloksiin.  Tutkivaa testausta voidaan käyttää lisänä käyttötapauspohjaisten testien kanssa.

Yhteensopivuus

Mobiilitestauksen suurimpia haasteita on se, että testattavana on satoja erilaisia laitteita. Käytössämme on satoja erilaisia fyysisiä laitteita (200+) sekä myös lisenssit käyttää erilaisia pilvipohjaisia laitetestauskehikkoja. Mobile Compatilibity – testauksen alkaessa määritellään tarvittavat alustat ja laitteet ja mobiilitestauksen ammattilaisemme varmistavat laadun.

Käytettävyys

Käytettävyys on avaintekijänä kaikissa menestyneissä sovelluksissa. Kokeneet käytettävyystestauksen ammattilaisemme pystyvät parantamaan tuotteen laatua ja käyttökokemusta.

Suorituskyky

Mobiiliratkaisun jokainen teknologinen kerros on käytävä läpi, jotta maksimoidaan end-to-end- suorityskyky. Testauksessa pitää mitata nin sovelluksen suorituskyky, verkon saatavuus ja suorityskyky kuin myös järjestelmän integraatioiden ja back-endin suorituskyky. Määrittelemme testausstrategian asiakkaan kanssa ottamalla huomioon liiketoiminnan pyrkimykset sekä tekniset yksityiskohdat.

Tietoturva

Tietoturvatestauksesta on tulossa yhä tärkeämpää. Tietoturvatoimien testaaminen paljastaa usein kriittisiä turvallisuusriskejä ja muita uhkia. Käytämme sekä manuaalista että automaatiotestausta ja apuna markkinoiden johtavia tietoturvan testaustyökaluja.

 TMap Next

TMap Next-metodologian mukaisesti testauksen tavoitteet määritellään tuoteriskianalyysin perusteella, minkä ansiosta testaus on liiketoimintalähtöistä. Testistrategia rakennetaan liiketoiminnan ja kehitystiimin kanssa. Se mahdollistaa asiantuntijuuden ja työkalujen yhteentuomisen pysyvien organisaatioiden kautta.

Mobile Testing Service of Excellence

Mobile Testing Service of Excellence kokoaa avainosaamisen testauksen ja globaalien mobiilisovellusten palvelulinjoilta. Se tarjoaa myös työkalut ja infrastruktuurin end-to-end-mobiilitestauksen tekemiseen. Mobile Testing Center of Excellence tarjoaa myös mobiilitestauksen palvelutoimituksia sekä kehittää mobiilitestausta vuotuisen budjetin tukemana yhteistyössä ympäri maailmaan olevien tiimien kanssa. 

todo todo