Cybersecurity testing
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

PALVELUMME
TIETOTURVATESTAUS

Tietoturvapalvelut

Nykypäivänä tietoturvaorganisaatioiden keskeisinä haasteina ovat vastaaminen liiketoimintatarpeisiin, kasvavat viranomaisvaatimukset sekä kustannustehokkuuden parantaminen.

Liiketoiminta on yhä enemmän digitaalista, mikä edellyttää tietoturvan huomioon ottamista liiketoimintariskien kannalta. Lisäksi uhkakuvat ovat lisääntyneet nopeammin kuin yrityksen tietoturvayksiköiden resurssit. Tietoturvauhkiin vastaaminen rajatuilla resursseilla on haasteellista, ja ratkaisuksi tarvitaan uudenlaista lähestymistapaa.

Sogeti on kehittänyt palveluitaan vastaamaan kaikkiin tämän päivän tietoturvahaasteisiin. Autamme organisaatioita tunnistamaan toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksen tietoturvakyvykkyyksiä. Merkittävimpänä etuna on paikallisen ja asiantuntevan tietoturvatiimin sekä maailmanlaahuisen toimitusverkoston yhdistelmä, josta löytyy osaamista ja palveluja kaikkiin tietoturvahaasteisiin sekä kyvykkyys palvelun skaalaamiseen tarvittaessa. Näin saavutetaan laadukas, joustava ja kustannustehokas tapa hallita organisaation tietoturvaa. Palvelumme pystyvät skaalautumaan asiakkaiden tarpeiden mukaan pienestä toimeksiannosta globaaleihin transformaatiohankkeisiin.

 

Sogetin tietoturvapalvelut koostuvat seuraavista palvelualueista:

Tietoturvakonsultointi sisältää yrityksen tietoturvan vaatimuksenmukaisuuden mahdollistamista sekä tietoturvakartoituksia. Tämä koostuu esimerkiksi auditointeihin valmistautumisesta, sekä tietoturvan nyky- ja tavoitetilan kartoituksista.

Sovellustietoturva auttaa suojaamaan sovellukset koko niiden elinkaaren ajan, suunnittelusta aina ylläpitoon asti

Havainnointi ja reagointi auttaa tunnistamaan tietoturvatapahtumia, kuten tietomurtoja tai inhimillisiä virheitä, sekä reagoimaan niihin tehokkaasti.

Johdon tietoturvakonsultointi auttaa yrityksen johtoa tietoturvaan liittyvässä päätöksenteossa. Tähän liittyy mm.  tietoturvan linjaus yrityksen hyväksytyn riskitason mukaan sekä tietoturvan strateginen kehittäminen.

todo todo
LISÄTIETOA
  • Esa Törölä
    Esa Törölä
    Senior Consultant, Cyber Security Sales | Sogeti Finland
    +358 500 555 358