Security system

Sovellusten tietoturvatarkastukset

Sovelluksen tietoturvatestaus –ratkaisumme tukeutuu HP Fortify on Demand -palveluun, joka pureutuu nimen omaan kriittisten business sovellusten kasvaviin elektronisen hyökkäyksien uhkiin.

Tänä päivänä yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa on keskitytty parantamaan uusien sovellusten käyttökokemusta yhä nopeammin toimitettavilla versioilla. Tämä nopeuden vaatimus jättää monen organisaation olotilaan, jossa ei enää ole tarpeeksi aikaa testata bisneskriittisiä sovelluksia, joihin kohdistuu jatkuvasti enemmän riskejä.

Turvaa sovellusten, palveluiden ja ohjelmistojen uudet versiot

Web- ja mobiilisovellukset käyttävät ja tallentavat arkaluonteisia asiakas- ja yritystietoja. Sovellukset ovat kuitenkin hyvin haavoittuvaisia, koska 80% kyberhyökkäyksistä kohdistuu sovellustasoon. Aiemmin ajateltiin, ettei sovellustaso ollut tärkeä, koska sovelluksia käytettiin pääasiassa sisäisissä järjestelmissä. Infrastruktuurin suojaaminen oli ensimmäinen prioriteetti. Nyt sovellukset ovat käytettävissä kaikkialta. Puute on havaittu sovelluskehittäjien tietoturvakoulutuksessa, joka aiemmin keskittyi enemmän toiminnallisuuksien testaamiseen. Nyt tarvitaan proaktiivisempaa lähestymistapaa tietoturvan takaamiseksi.

Nopeaa, kattavaa ja joustavaa tietoturvatestausta

Capgemini-Sogeti tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan suorittaa sovelluksen tietoturvatestauksen ja alentaa näin uuden toimintatavan mukanaan tuomaa riskiä. HP Fortify on Demand -palvelun tukema ratkaisumme ei vaadi laite- tai ohjelmistohankintoja.  Palvelumme osaa käsitellä erilaisia ja eri tasoisia riskejä aina verkkokaupasta sisäisiin tai ulkoisiin bisnessovelluksiin sisältäen myös luottokorttien käsittelyn. Voimme toteuttaa sovelluksen tietoturvatestauksen jopa yhdessä päivässä ja raportoida tulokset alle viikossa. Palvelumme tukee noin tuhatta pöytäkone-, mobile- tai pilvisovellusta. Testaamme minkä tahansa sovelluksen mistä tahansa.

Tietoturvatestaus alkaa lähestyä yleistä luotettavuuden käsitettä kaikilla teollisuuden osa-alueilla

Myös riippumattomat arvioijat ovat huomanneet palvelumme lähestymisen testaukseen. Näitä ovat esimerkiksi Gartner in its Magic Quadrant ja  Ovum, joka arvioi Sogetin johtavaksi testauspalvelun suorittajaksi. Forrester arvioi meidät johtavaksi toimijaksi mobiilisovelluspuolella. Partneroitumalla HP:n kanssa paransimme palveluamme HP Fortifylla. Tämän myötä Gartner arvioi meidät johtavaksi sovellustietoturvan testaajaksi.  Yli 20 vuoden kokemuksella testauksesta voimme taata asiakkaillemme varmuuden siitä, että SMACT-teknologian (social, mobile, analytics, cloud ja things) tietoturvavaatimukset on sisäistetty oikein.

todo todo
LISÄTIETOA
  • Riku
    Riku Rytkönen
    Security sales
    +358 50 4104 990