Analytiikka
PALVELUT
ANALYTIIKKA

Analytiikka

Organisaatiot käyttävät dataa esimerkiksi asiakaskokemuksen parantamiseen, tuoton ja kasvun optimointiin sekä toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen. Pystymme tukemaan minkä tahansa liiketoiminta-alueen analytiikan kehittämisessä.

Analytiikka tarjoaa oikeaa tietoa oikeaan aikaan

On tärkeämpää kuin koskaan, että yritys pystyy reagoimaan markkinoiden muutoksiin tai kilpailuun nopeasti ja tietoon perustuen. Tätä varten tarvitaan oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

Autamme yritystäsi kehittämään liiketoimintaa palvelutarjontamme avulla. Siihen kuuluvat esimerkiksi data-alustakokonaisuuksien laajat uudistamishankkeet, analytiikka, master datan hallinta ja datan laatu palveluna. Tuemme analytiikkamallien käyttöönotossa sekä nykyaikaisten, pilvipohjaisten data-alustakokonaisuuksien rakentamisessa, jotka pystyvät vastaamaan tiedon tarpeeseen reaaliaikaisesti.

Miksi juuri Sogeti?

Pyrimme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, joka pitää liiketoimintatavoitteet keskiössä. Yhdistämme toiminnassamme datatieteen ja liiketoiminta-analyysin.

Mitä teemme parhaiten?

Sogeti toimittaa innovatiivisia analytiikka- ja datapalveluja, jotka keskittyvät liiketoiminnan prioriteetteihin, asiakasvalmiuteen sekä tarvittavien teknologioiden toimitukseen.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä globaalien ja kehittyvien teknologiayritysten kanssa mahdollistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kumppaneitamme ovat muun muassa AWS, Microsoft, IBM, Google, SAP, Snowflake, Pivotal, Cloudera ja Hortonworks.

aws logo 300x179.pngmicrosoft-gold-partner 300x200.pngIBM-logo 300x121.pngGoogle-logo 300x99.pngSAP-300x153.pngsnowflake-300x72.pngpivotal-300x74.pngcloudera-300x38.pngHortonworks-300x105.png

Lisätietoa

Jaakko Lehtinen
Jaakko Lehtinen
Director of Automation, AI and Analytics
+358 41 501 3917
[Missing text '/common/noimage' for 'Finnish']
Juha Tiainen
Account Manager for Automation, AI and Analytics
+358 401985256