Puhelin ja tabletti
PALVELUT
KETTERÄ TESTAUS

Ketterä testaus

Monet organisaatiot suunnittelevat siirtyvänsä suunnittelupainoitteisesta ohjelmistokehityksestä ketteriin menetelmiin, tai ovat jo näin tehneet. 

Sogetin, Capgeminin sekä HP:n yhteinen World Quality Report –tutkimus osoittaa monen yrityksen ottaneen ketterät menetelmät käyttöönsä, tai ovat näin tekemässä lähitulevaisuudessa. Sogeti, tarjoaa monia ketteriä palveluja ja on ollut tukemassa monien erilaisten organisaatioiden matkaa kohti ketteriä menetelmiä.

Ketterät palvelumme:

Kettereiden menetelmien konsultointi ja koulutus

Tarjoamme erilaisia kokonaisvaltaisia koulutustyöpajoja ja konsulttien arviointeja. Konsulttimme työskentelevät asiakkaan kanssa ymmärtääkseni heidän tarpeensa sekä luodakseen kattavan raportin asiakkaan valmiudesta siirtyä ketteryyteen. Raportti erottelee myös alueet, joilla vaaditaan suurempia muutoksia, sekä esittää strategian kuinka asiakkaan tulisi edetä päästäkseen ketteräksi.

Testaus ketterien projektien tarpeisiin

Testauksen ja laadunvarmistuksen konsulttimme ovat työskennelleet erilaisissa ketterissä projekteissa. Sogeti, tarjoaa osaamista muun muassa seuraavilla osaamisalueilla: ketterän testauksen strategiat, ketterät lähestymistavat testaukseen, tutkiva testaus, ei-toiminnallinen testaus (esimerkiksi suorituskyky- ja kuormitustestaus), testiautomaatio sekä testiympäristöjen ylläpito. 

Lisätietoa palveluistamme
  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
    +358 40 550 0734