Managed Testing Services
PALVELUT
HALLITUT TESTAUSPALVELUT

Managed Testing Services

Liiketoiminta on koko ajan entistä riippuvaisempaa viimeisimmästä huipputeknologiasta, joten tietohallintoon kohdistuvat vaatimukset kasvavat. Sogetin hallitut testauspalvelut (Managed Testing Services, MTS) tarjoavat testiorganisaation, -prosessit ja -ympäristöt, joissa kohdata testauksen haasteet saavuttaen liiketoiminnalle ihanteelliset lopputulokset.

Liiketoimintalähtöinen ja riskeihin perustuva lähestymistapa rakenteelliseen testaamiseen

MTS-toimitusmalli perustuu kansainvälisen tason TMap -metodologiaan. Se on olennainen osa testikeskuksiamme, jotta voimme varmistua laatustandardeista ja siitä, että aika ja kulut pysyvät hallinnassa koko testauksen elinkaaren ajan. 

Miksi juuri Sogeti?

Managed Testing -palvelu hyödyntää Sogetin Onshore- ja Offshore-resursseja sekä Sogetin globaalia palveluiden toimitusmallia, Rightshorea. Asiakkaillamme on käytössään vertaistaan vailla oleva motivoitunut Sogetin henkilöstö, jossa on 12 000 testauksen ammattilaista ja 14 500 sovellus-spesialistia, joiden liiketoiminta- ja toimialakohtaiset tiedot auttavat tunnistamaan ja ymmärtämään asiakkaiden vaatimukset. 

Sogetilla on takanaan vankka kokemus pitkäaikaisten MTS-sopimuksien toimittamisesta monikansallisille yrityksille finanssi- ja telekommunikaatioaloilla, teollisuudessa sekä julkisella sektorilla.

Mitä teemme parhaiten?

Tarjoamme täysin räätälöidyn end-to-end -palvelun, jossa otetaan vastuu sovellustestauksesta yritys- tai yksikkötasolla. Sogeti tarjoaa jaettuun liiketoimintariskiin perustuvan mallin organisaatioille, jotka haluavat muuttaa testaustaan korkealaatuisammaksi ja kustannustehokkaammaksi ilman, että kustannukset ja työtehtävät kasvaisivat tai kokonaisuuden hallinta menetettäisiin. 

Lisätietoa palveluistamme

Juha Vaitilo
Juha Vaitilo
CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
+358 40 550 0734