Pilvipalvelut
PALVELUT

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut ovat jo itsestäänselvyytenä osa yrityksien digitaalista murrosta. Sogeti palvelee yritystänne, halusittepa olla nopeampia, turvallisempia, joustavampia tai muuttaa koko liiketoimintaa hyödyntämällä pilven ominaisuuksia. Cloud OneDeliver -tarjonnan avulla saat yhden luukun periaatteella palvelua, joka auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteisiinsa kokonaisvaltaisesti.

Matkassa kohti pilvipalveluja ei ole kyse siitä missä vaan miten. Digitaalisen muutoksen ymmärtäminen ja miten IT tullaan toteuttamaan on tärkein osa yrityksesi matkaa. Pilvipalvelumme auttavat sinua ymmärtämään ja saavuttamaan tämän muutoksen matkasi jokaisessa vaiheessa.

OneDeliver

Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi hyödyntämään julkisia pilvipalveluteknologioita vaivattomasti. Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet Sogeti Cloud OneDeliverin. OneDeliver on maailmanlaajuinen pilvipalveluportfoliomme, jolla voidaan tukea asiakkaitamme pilvipalvelujen käyttöönoton kaikissa vaiheissa.

Cloud Portfolio.png

 

Suunniteltu yrityksenne ehdoilla

Koko pilvitarjontamme voidaan toteuttaa yrityksenne haluamalla tavalla ja tahdilla.

Mitä teemme parhaiten

Olemme edelläkävijöitä julkisissa pilvisovelluksissa , jotka mahdollistavat joustavia ja skaalautuvia liiketoimintamalleja. Sogeti on Gold Microsoft -kumppani ja sertifioitu Microsoft Azure Expert.

Yhteistyökumppanit

Hyödynnämme toimialatietämystämme ja teknologiajohtajuuttamme, jotta voimme rakentaa ratkaisuja perustuen yhteistyökumppaneidemme innovaatioihin ja yrityksesi liiketoimintatarpeisiin.

 

                IBM logo                   00055-Partner-logo-azure-expert-msp.png
 

Lisätietoa palveluistamme

Juha Vaitilo
Juha Vaitilo
CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
+358 40 550 0734