Cybersecurity testing
PALVELUT

Tietoturvapalvelut

Nykypäivänä tietoturvaorganisaatioiden keskeisinä haasteina ovat vastaaminen liiketoimintatarpeisiin, kasvavat viranomaisvaatimukset sekä kustannustehokkuuden parantaminen.

Liiketoiminta on yhä enemmän digitaalista, mikä edellyttää tietoturvan huomioon ottamista liiketoimintariskien kannalta. Lisäksi uhkakuvat ovat lisääntyneet nopeammin kuin yrityksen tietoturvayksiköiden resurssit. Tietoturvauhkiin vastaaminen rajatuilla resursseilla on haasteellista, ja ratkaisuksi tarvitaan uudenlaista lähestymistapaa.

Sogeti on kehittänyt palveluitaan vastaamaan kaikkiin tämän päivän tietoturvahaasteisiin. Autamme organisaatioita tunnistamaan toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksen tietoturvakyvykkyyksiä. Merkittävimpänä etuna on paikallisen ja asiantuntevan tietoturvatiimin sekä maailmanlaahuisen toimitusverkoston yhdistelmä, josta löytyy osaamista ja palveluja kaikkiin tietoturvahaasteisiin sekä kyvykkyys palvelun skaalaamiseen tarvittaessa. Näin saavutetaan laadukas, joustava ja kustannustehokas tapa hallita organisaation tietoturvaa. Palvelumme pystyvät skaalautumaan asiakkaiden tarpeiden mukaan pienestä toimeksiannosta globaaleihin transformaatiohankkeisiin.

Sogetin tietoturvapalvelut koostuvat seuraavista palvelualueista:

Yhteistyökumppanit

Hyödynnämme toimialatietämystämme ja teknologiajohtajuuttamme, jotta voimme rakentaa ratkaisuja perustuen yhteistyökumppaneidemme innovaatioihin ja yrityksesi liiketoimintatarpeisiin.

 

           IBM logo            File:Micro Focus logo.svg - Wikimedia Commons                      Press/Media Kit | Zscaler

Asiantuntijamme

Esa Törölä
Esa Törölä
Senior Consultant, Cyber Security Sales | Sogeti Finland
+358 500 555 358
Print Email