Trainee

Nordic Graduates Program

Sogetin kansainvälinen Nordic Graduates Program toimii kiitoratana laadunvarmistuskonsultin työhön. Kansainvälinen ohjelma tarjoaa kattavan perehdytyksen testausmenetelmiin ja työkaluihin. Ohjelman jälkeen olet valmis aloittamaan työt mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Pohditko mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tarjoaa, kun kesätyöt ovat ohi ja opintojen loppu häämöttää edessä? Suhtaudutko palavasti IT-alaan, digitalisaatioon sekä laadunvarmistukseen? Hyvä niin, sillä silloin sinulla on ainekset kehittyä kanssamme tulevaisuutemme tähdeksi!

Nordic Graduates Program on jo useamman vuoden ajan kerännyt yhteen joukon vastavalmistuneita nuoria ympäri Pohjoismaita. Vuosittain järjestettävä ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan mm. Sogetin TMap -metodologiaan, liiketoimintalähtöiseen testaukseen ja testidatan hallintaan sekä testaustyökaluihin yhdessä uusien pohjoismaisten kollegoiden kanssa. Ohjelma sisältää orientaatiojakson sekä kahden viikon intensiivijakson, joka järjestetään Tanskassa yhteistyössä Sogeti Norjan ja Capgemini Tanskan kanssa.

Onko sinussa ainesta seuraavaksi laadunvarmistusstaraksi? Seuraava ohjelma alkaa syyskuussa 2021 ja haku on käynnissä 15.8.2021 asti. Ohjelmaan voi hakea mukaan tietoteknisellä, teknisellä tai matemaattis-luonnontieteellisellä opintotaustalla. Lue lisää ja hae mukaan täältä!

Tutustu Nordic Graduate -ohjelman alumneihin ja käy lukemassa, millaisia heidän tyypilliset työpäivänsä ovat.

Lisätietoa
  • Tiina
    Tiina Tuomi
    HR Business Partner
    +358 44 060 8967
Print Email