Sogetin logo
URA SOGETISSA
MITÄ TARJOAMME

Elämä Sogetilla

Monipuoliset uramahdollisuudet testauksen parissa

 

Tutustu meihin!

Halusimme koota yhteen uudet ja vanhat sogetilaiset sekä palasen elämää toimistolta. Meillä on töissä mahtavia tyyppejä, ja viihdymme keskenämme hirveän hyvin. Usein vietämmekin aikaa toistemme kanssa myös vapaa-ajalla.


 

Tarjoamme sinulle:

 • Kiinnostavan ja kehittävän työpaikan
 • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakasprojekteja
 • Yrityksen sisäistä ja ulkoista koulutusta
 • Loistavat kollegat 
 • Kansainväliset uramahdollisuudet
 • Bonusjärjestelmän

 

Työ Sogetissa

Meillä työskentelee lähes yhtä paljon naisia ja miehiä. Rekrytointiprosessissa Sogeti toimii tasa-arvoisesti ja arvostaa etnistä ja kulttuurista moninaisuutta. 

Arvostamme konsulttiemme mielipidettä - ideoiden ja palautteen kuuleminen on meille mahdollista toimiessamme pienen yrityksen tavoin. Olemmekin äärettömän ylpeitä toimintamme ketteryydestä ja reagointinopeudesta, sillä ne takaavat sen että organisaatiomme on konsulttiemme näköinen. 

Kuukausittaisen Feedback from Field -kyselyn mukaan työntekijämme viihtyvät työssään erittäin hyvin. Erityisesti omien taitojen kehittäminen ja kollegoilta saatava tuki arvioidaan kiitettävin arvosanoin joka kuukausi.

Työntekijöiden kannustaminen, kehittäminen ja palkitseminen on meille tärkeää ja samalla onnistumisen edellytys. 

 

Osa tiimiä

Saumaton tiimityö on toimintamme ydin. Et siis ole ongelmiesi kanssa yksin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että asiakas odottaa luovuutta ja aloitekykyä juuri sinulta.

Menestyksemme perustuu tiedon jakamiseen ja jo olemassa olevan tiedon hyödyntämiseen. Tietoa jakamalla työntekijämme saavat nopeasti käyttöönsä tarvitsemansa osaamisen. Näin projekteista saamamme kokemus ja tieto on aina käytössäsi.

 

Voit kehittyä koko ajan

Huolehdimme osaamisestasi ja kehittymisestäsi laatimalla sinulle henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman. Sen lähtökohtana ovat omat yksilölliset tavoitteesi ja kokemuksesi. Tarjoammekin sinulle mahdollisuuksia säännölliseen jatkokoulutukseen niin yrityksemme sisäisiä kuin ulkoisiakin.

Ranskassa sijaitseva Sogetin ja Capgeminin oma yliopisto Les Fontaines  mahdollistaa pysymisen aina viimeisimmän tiedon tasalla nopeasti muuttuvassa IT-maailmassa. Lisäksi Les Fontaines tarjoaa loistavat mahdollisuudet urakehitykseen ja osaamisen laajentamiseen eri osa-alueille. 

Kehität osaamistasi myös kokeneiden konsulttien ja asiakkaidemme kanssa. Työsi arvioidaan jokaisen projektin jälkeen ja kehitystäsi seurataan puolen vuoden välein, jolloin saat henkilökohtaista palautetta asettamiesi tavoitteiden pohjalta. Sinulla on siten erinomaiset edellytykset vaikuttaa omaan uraasi yrityksessämme.

todo todo
KONTAKT
 • Leena Kirjavainen
  Leena Kirjavainen
  HR Business Partner
  +358 445788040
 • Tiina
  Tiina Tuomi
  HR Business Partner
  +358 44 060 8967