Rakennus ja puita
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

TIETOA MEISTÄ
YRITYSVASTUUMME

Yritysvastuu

Sogeti-ryhmän yritykset ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti yhteiskuntaa ja koko maailmaa kohtaan.

Sogeti-ryhmä uskoo vahvasti IT-osaamisensa ja 20 000 työntekijänsä sitoutumisen ja taitojen hyödyntämisen saavan muutoksia aikaan. Sogeti tukee niin paikallisissa yhteisöissään kuin globaalistikin todellisia ja käytännönläheisiä aloitteita, joilla on myönteinen vaikutus kolmeen alueeseen: 'Yhteiskunnalle takaisin antaminen', koulutus ja työllisyys, sekä ympäristö. Yritysvastuuohjelmamme keskittyvät mikrorahoitusratkaisuihin, mahdollistamiseen koulutuksen ja tasavertaisten mahdollisuuksien kautta, ja ympäristöystävällisiin teknologisiin sovelluksiin.

Sogetin yritysvastuuvisio

Teknologia, joka tukee ‘Yhteiskunnalle takaisin antamista’

 • Sogeti jatkaa osallistumista uusien teknologisten ratkaisujen kehitykseen, jotka edistävät saavutuksia niissä projekteissa, jotka mahdollistavat ihmiset 'antamaan takaisin', huomattavimmin mikrorahoituksen alalla
 • Sogeti käyttää myös IT-osaamistaan edistääkseen maailmanlaajuista pääsyä interaktiivisille nettisivuille, rahoitusalustoihin tai tietoon, joka mahdollistaa yksityishenkilöiden tai ryhmien 'takaisin antamisen'

Kompetenssin arvostaminen koulutuksen, kouluttamisen ja henkilökohtaisen kehittämisen kautta

 • Sogeti antaa paljon arvoa ammatilliselle osaamiselle työpaikalla rekrytointiprosessin, henkilökohtaisen kehityksen ja urapolkumahdollisuuksien kautta. Siksi jatkamme aktiivisesti erilaisuuden ja sukupuolten välisen tasa-arvon edistämistä, kuin myös taistelua kaikentyyppistä syrjimistä vastaan.
 • Helppo ja rajoittamaton pääsy koulutukseen ja kouluttautumiseen on olennaista työllisyyden epätasa-arvon vähentämisessä. Sogetin pyrkimyksenä on kehittää kumppanuuksia koulujen ja yliopistojen kanssa ja siten rohkaista laajempaan aktiiviseen osallistumiseen koulutukseen yleisesti ja erityisesti IT-kouluttautumiseen.
 • Olemme hyvin innokkaita kehittämään kumppanuuttamme kansalaisjärjestöjen ja muiden yhteiskunnallisten, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, ja sitten mahdollistamaan työntekijöidemme kokemuksen ja taitojen hyödyntämisen muiden vähemmän suotuisissa tilanteissa olevien auttamiseksi.

Katso alla olevat esimerkit, kuinka Sogetin yritysvastuu ilmenee

                                                    

todo todo
LISÄTIETOA
 • Mikko Misukka Sogeti
  Mikko Misukka
  Toimitusjohtaja
  +358 20 746 3880
 • Tiina
  Tiina Tuomi
  HR Business Partner
  +358 44 060 8967