Automaatio
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

Sogetin arvoista erityisesti ”you are never alone” korostuu työssäni päivittäin

Riku Rytkönen

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla:
Kakkosketjun aktiivinen yhteistyöpelaaja 

Kerro taustastasi:
Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta nimeltä Käläviä (Kälviä), joka sijaitsee Länsi-Suomessa. Kun täytin 18 vuotta, pakkasin tavarani isäni vanhaan Mersuun ja muutin Ouluun, missä aloin opiskella tietojenkäsittelytieteitä Oulun yliopistossa. Oulusta lähdin opiskelemaan Espanjaan ja tein samalla töitä auringon alla, kunnes muutin erilaisten teiden kautta Helsinkiin. Valmistumisen jälkeen työskentelin erilaisissa myynnin ja konsultoinnin tehtävissä ennen kuin innostuin testauksesta ja laadunvarmistuksesta. Erinäisten mutkien kautta päädyin Sogetille vuonna 2014.  Vapaa-aikani menee erilaisten urheilulajien parissa, matkustellessa sekä ystävien kanssa hengaillessa.

Urani Sogetilla:
Olen toiminut Sogetilla parissa eri roolissa ja useissa erilaisissa asiakasympäristöissä. Aluksi toimin testauskonsulttina ERP-projekteissa logistiikan ja vähittäiskaupan sektoreilla. Tämän jälkeen olin mukana erilaisissa Agile-projekteissa, jonka jälkeen pääsin pankkisektorille osaksi suurta maksuliikenneprojektia. Työn ohessa suoritin myös testiautomaatioaiheisen gradun. Ehdin toimia konsulttina noin kahden vuoden ajan ennen kuin siirryin osaksi myyntitiimiä, jossa tällä hetkellä toimin. Nykyään vastaan Sogetilla muun muassa tietoturvapalveluiden myynnistä ja nimetyistä asiakkuuksista.

Mistä olet erityisen innostunut työssäsi?
Lähes kaikkiin ohjelmistoihin jää kehitettäessä virheitä ja tietoturvahaavoittuvuuksia. Täydellistä ohjelmistoa ei valitettavasti vielä kovinkaan usein ole tullut vastaan.  On hienoa olla töissä huippuammattilaisen kanssa ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parempaa ohjelmistolaatua. Sogetin arvoista erityisesti ”you are never alone” korostuu työssäni päivittäin. Sogetilla ja myyntitiimissämme uskomme vahvasti yhteistyön tärkeyteen, mikä auttaa omassa työssäni ja näkyy toivottavasti asiakkaillekin.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?
Jokainen päivä on erilainen, mikä sopii minulle erittäin hyvin.  Päivän suunnitelmat voivat muuttua lennosta ja lakisääteinen kahvitauko jäädä pitämättä. Suuri osa ajastani menee puhelimessa, asiakastapaamisissa ja tarjousten työstämisessä. Esimerkiksi huomenna olen menossa SAP-aiheiseen seminaariin kollegani kanssa.

Miksi valitsit Sogetin?
Sogetilla on hyvä työilmapiiri, mukavia ihmisiä sekä tekemisen meininki. Omassa työssäni on tärkeää, että voin tarvittaessa kysyä toisten mielipidettä ja apu on aina lähellä.  Sogetilla on myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja vaihtaa erilaisiin tehtäviin yrityksen sisällä, kuten omalla kohdallani on tapahtunut. Meillä on myös oma hauskanpitoon tarkoitettu Fun Club, joka takaa, että mukavia firman sponsoroimia tapahtumia riittää. Mielestäni tärkein asia on ihmiset. Sogetilla on huipputyyppejä joiden kanssa on kiva työskennellä.

todo todo