Trainee

Nordic Graduates Program

Sogetin Nordic Graduates Program on erinomainen mahdollisuus kouluttautua testauskonsultiksi Sogetin kansainvälisten huippuammattilaisten johdolla.

Nordic Graduates Program on jo useamman vuoden ajan kerännyt yhteen  joukon vastavalmistuneita nuoria ympäri Pohjoismaita. Tämä kaksi kertaa vuodessa järjestettävä ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan mm. Sogetin TMap -metodologiaan, liiketoimintalähtöiseen testaukseen ja testidatan hallintaan sekä kätössä oleviin  testaustyökaluihin. Ohjelma kestää 3 viikkoa ja se järjestetään yhteistyössä muiden pohjoismaiden sogetilaisten kanssa sisältäen 3 viikon intensiivikurssin Tanskassa Sogetin testausgurujen opeissa.

Koko ohjelman ajan työskentelet yhdessä muiden koulutukseen valittujen vastavalmistuneiden kanssa. Yhdessä muodostatte tiiviin ryhmän ja ensimmäisen bisnesverkostonne Sogetilla ja pohjoismaisessa IT-kentässä.

Ohjelmaan voi hakea mukaan tietoteknisellä, teknisellä ja matemaattis-luonnontieteellisellä opintotaustalla. Lue lisää ja hae mukaan! 

Tutustu Nordic Graduate -ohjelman osaajiimme

Sogetin Nordic Graduate -ohjelma järjestetään vuosittain. Tutustu alla olevien Meet the Graduates -haastattelujen kautta ohjelman kautta valmistuneisiin osaajiimme.

todo todo
Lisätietoa
  • Tiina
    Tiina Tuomi
    HR Business Partner
    +358 44 060 8967