Test Automation

Testiautomaatioakatemia

Vastavalmistuneille tietotekniikan opiskelijoille suunnattu Test Automation Academy™ trainee-ohjelma antaa valmiudet itsenäiseen konsulttityöhön.

Testiautomaation avulla pystytään lisäämään testauksen tehokkuutta ja kattavuutta jatkuvasti kasvavissa ja mutkistuvissa IT-projekteissa. Automaatiotestauspalvelut auttavat tehokkaasti kulujen vähentämisessä, parantavat testauksen laatua ja tarkkuutta. 

Olemme Sogetilla rakentaneet trainee-ohjelman vastaamaan testiautomaation kysynnän voimmakkaaseen kasvuun. Ohjelman tavoitteena on antaa vankat perustiedot ja taidot toimia testiautomaatiokonsulttina mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissa!

Testiautomaatiokoulutus kestää 2 kuukautta, ja opettajina toimivat Sogetin parhaat testiautomaatiokonsultit. Koulutuksen aikana pääset työskentelemään osana asiakasprojektejamme ja soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Kiinnostaako työskentely testiautomaation parissa? Lue lisää  ja hae mukaan Test Automation Academy -traineeohjelmaamme 24.1.2021 mennessä. Hakuohjeet löytyvät täältä.

todo todo
CONTACT
  • Tiina
    Tiina Tuomi
    HR Business Partner
    +358 44 060 8967