Test Automation
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

Testiautomaatioakatemia

Vastavalmistuneille tietotekniikan opiskelijoille suunnattu Test Automation Academy™ trainee-ohjelma antaa valmiudet itsenäiseen konsulttityöhön.

Testiautomaation avulla pystytään lisäämään testauksen tehokkuutta ja kattavuutta jatkuvasti kasvavissa ja mutkistuvissa IT-projekteissa. Automaatiotestauspalvelut auttavat tehokkaasti kulujen vähentämisessä, parantavat testauksen laatua ja tarkkuutta. 

Sogeti Suomi on lanseerannut uuden trainee-ohjelman vastauksena  asiakkaiden voimakkaaseen kysyntään. Ohjelman tavoitteena on antaa vankat perustiedot ja taidot toimia testiautomaatiokonsulttina mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissa!

Testiautomaatiokoulutus kestää 2 kuukautta, ja opettajina toimivat Sogetin parhaat testiautomaatiokonsultit. Koulutuksen aikana pääset työskentelemään osana asiakasprojektejamme ja soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Kiinnostaako työskentely testiautomaation parissa? Haku seuraavaan testiautomaatiokoulutukseen käynnistyy alkuvuodesta 2020!  

todo todo
CONTACT
 • Leena Kirjavainen
  Leena Kirjavainen
  HR Business Partner
  +358 445788040
 • Tiina
  Tiina Tuomi
  HR Business Partner
  +358 44 060 8967
Testiautomaatio