University
Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.

Les Fontaines University

Meille on tärkeää tukea työntekijöidemme koko elämän jatkuvaa oppimista. Sogetin ja Capgeminin oma Les Fontaines University mahdollistaa pysymisen aina viimeisimmän tiedon tasalla nopeasti muuttuvassa IT-maailmassa. Lisäksi Les Fontaines tarjoaa loistavat mahdollisuudet urakehitykseen ja osaamisen laajentamiseen eri osa-alueille. Sinä päätät suunnan!

Ei ole väliä oletko ohjelmistoinsinööri, myynnin ammattilainen, ylimmän johtotason henkilö tai juuri taloon tullut työntekijä, Les Fontaines tarjoaa sinulle monipuoliset työkalut ja räätälöidyn opetussuunitelman sekä auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi omassa tahdissasi.

Innovatiiviset ja palkitut opiskelumenetelmät ovat saatavilla ajasta tai paikasta riippumatta. Ohjelma on suunniteltu niin, että saat helposti muodostettua kokonaiskuvan kaikista opintomahdollisuuksista ja voit valita kurssit kiinnostustesi ja tavoitteidesi mukaan. Kurssien sisältö vaihtelee laajasti koostuen erilaisista käytännönläheisistä oppimismatkoista. Kartuttamaasi tietoa voit hyödyntää heti päivittäisessä työssäsi.

Tutustu ja katso esittelykierros yliopistostamme Les Fontaines!

 

todo todo
OTA YHTEYTTÄ
 • Leena Kirjavainen
  Leena Kirjavainen
  HR Business Partner
  +358 445788040
 • Tiina
  Tiina Tuomi
  HR Business Partner
  +358 44 060 8967