UUTISET
BUSINESS DEVELOPMENT

Roope Lecklin Suomen Sogetin Microsoft-palveluiden vetäjäksi

Roope Lecklin vastaa Suomen Sogetilla Microsoft-palveluista. Hän aloitti tehtävässään syyskuussa.

Roopella on 13 vuoden kokemus IT-muutosjohtamisesta suurissa digitalisaatio- sekä infrastruktuurihankkeissa. Tätä ennen hän toimi vuosikymmenen ajan Microsoftilla myyntitehtävissä. Sogeti on Microsoftin Power Apps Partner of the Year 2022, eli Roopen tiimiltä saa apua vaativiinkin projekteihin.

Roopen Microsoft-portfolioon kuuluvat Power Platformin ja pilvipalveluiden hallintomallit, App migraatio- ja DevOps-ratkaisut, pilvinatiivi sovelluskehitys ja arkkitehtuurineuvontapalvelut. Ratkaisuilla on vahva automaatiotausta.

Roope tiimeineen auttaa asiakkaitaan kohti älykkäämpää maailmaa, jossa jo vakiintuneet Microsoft-palvelut rullaavat taustalla itsekseen automaation ja valmiiden hallintomallien avulla, uudet tuotteet saa otettua nopeasti ja kivuttomasti käyttöön ja ympäristön ylläpitoon ei tarvitsisi kuluttaa kovin pitkää aikaa. Miten sinä käyttäisit vapautuneet resurssit? 

Sogetilla on Suomessa noin 150 työntekijää ja maailmalla 25 000. Suomen Microsoft-palvelut ovat vahvassa kasvussa ja Roopen tiimissä on avoinna useita työpaikkoja arkkitehtirooleihin, DevOps-, .NET- ja pilvinatiivin sovelluskehityksen osaajille. Katso avoimet työpaikat täältä!  https://www.sogeti.fi/tule-meille/avoimet-tyopaikat/

#lifeatsogeti #johtaminen #luottamus #asiakassuhteet