Älykäs dokumenttien käsittely
PALVELUT
TEKOÄLY JA KONEOPPIMINEN

Älykäs dokumenttien käsittely

Välillä automatisoinnin esteenä voi olla prosessiin saapuvan jäsentelemättömän tiedon määrä: sähköpostiliitteet, PDF-tiedostot ja valokuvatut tai skannatut dokumentit. Älykäs dokumenttien käsittely automatisoi asiakastietolomakkeiden, korvausvaatimuksien, lainahakemusten, tilausten, tarjousten ja muiden dokumenttien käsittelyn.

Älykäs dokumenttien käsittely auttaa tiedon jäsentelemisessä

Etsitkö keinoja, joilla voi parantaa tarkkuutta ja vähentää käsittelyaikaa ja -kustannuksia strukturoimattoman datan hallinnassa?

Älykäs dokumenttien käsittely mahdollistaa asiakirjojen tunnistamisen ja luokittelun sekä tietojen jäsentelemisen automaattisesti käyttäen älykkäitä tekstintunnistus- ja tekoälymenetelmiä. Perinteisten asiakirjakohtaisten mallien lisäksi käytössä on myös itseoppivia menetelmiä, joiden avulla järjestelmä oppii automatisoimaan dokumenttien käsittelyä hyödyntäen ihmisten tekemiä mallisuorituksia.

Dokumenttien käsittely voidaan myös sujuvasti yhdistää osaksi organisaation muita prosesseja – esimerkiksi asiankäsittelyjärjestelmän, ohjelmistorobotiikan tai tekoälyjärjestelmän yhteyteen.

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Miksi juuri Sogeti?

Toimiviksi todetut kokonaisratkaisumme sisältävät useita välineitä, joiden avulla varmistamme dokumenttien käsittelyn sujuvuuden.

Lisätietoa

Jaakko Lehtinen
Jaakko Lehtinen
Director of Automation, AI and Analytics
+358 41 501 3917
[Missing text '/common/noimage' for 'Finnish']
Juha Tiainen
Account Manager for Automation, AI and Analytics
+358 401985256