Cognitive QA
PALVELUT
COGNITIVE QA

Cognitive Quality Assurance

Laadunvarmistus, E2E-asiakaskokemuksen validointi ja sovellusten testaaminen eri laitteilla ja alustoilla on haasteellista useille organisaatioille tänä päivänä.

Viimeisin World Quality Report 2017 osoittaa, että 99% organisaatioista kohtaa ketterissä projekteissa haasteita laadunvarmistuksessa, ja ainoastaan 16% testauksesta on automatisoitu. Tämä lähestymistapa ei ole kestävä, eikä se ratkaise jatkuvasti monimutkaistuvan laadunvarmistuksen haasteita.

Asiantuntijoiden kokemus yksinään ei riitä yllä mainittujen haasteiden kohtaamiseksi. Innovaatiot analytiikassa, keinoälyssä ja datan käsittelyssä auttavat organisaatioita paikantamaan tehottomuudet ja poistamaan ne ennen niiden vaikutusta ja antamaan lisää tietoa liiketoimintaprosesseista ja lähestymistavoista, jotka eivät olleet aiemmin tiedossa.

Olemme yhdistäneet osaamisemme digitaalisessa laadunvarmistuksessa ja testauksessa yhteen analytiikan ja kognitiivisten palveluidemme kanssa. Olemme luoneet tarjoaman, jolla voimme auttaa asiakkaitamme kohtaamaan tulevaisuuden tarpeet laadunvarmistuksen saralla.

”Ennusta ennustamatonta” on yksi pääperiaate, jonka ympärille Sogetin Cognitive QA on suunniteltu. Haluamme haastaa perinteisen ajattelun, mikä mahdollistaa meidät löytämään odottamattoman ja poistamaan vanhentuneen.

Tarjoamamme

Sogetin Cognitive QA hyödyntää itse-oppimista ja analyyttisiä teknologioita mahdollistaakseen Ennustavan QA Dashboardin, Smart QA –Analytiikan, Älykkään QA -testiautomaation, ja Cognitive QA –alustan.

Cognitive QA:n arvolupaus:

Cognitive QA:n avulla:

 • Mahdollistamme asiakkaalle optimoidun laadun saavuttamisen nopeasti , käyttäen älykästä lähestymistapaa laadunvarmistukseen
 • Otamme käyttöön älykkäitä, itse-oppivia ja analyyttisiä teknologioita, jotka mahdollistavat läpinäkyvän visualisoinnin, älykkään automaation ja tuotteiden ja palveluiden kognitiivisen laadunparannuksen
 • Mahdollistamme älykkäiden laatupäätösten teon perustuen oikeaan projektidataan, aitoihin käyttömalleihin ja käyttäjäpalautteeseen
 • Varmistamme laadun nopeassa ja monimutkaisessa maailmassa, optimoiduilla kustannuksilla

Ottaa yhteyttä
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
  +358 40 550 0734
Cognitive QA Kickstart
World Quality Report 2021-22