Kirjapino
PALVELUTOIMITUKSET
OHJELMISTOTESTAUS PALVELUNA (STAAS)

Ohjelmistotestaus palveluna (STaaS)

Asiantuntunteva testausratkaisumme, ohjelmistotestaus palveluna (STaaS) on hyvin muokattavissa asiakkaalle sopivaksi ja vaatii asiakkaalta hyvin vähän osallistumista itse testaukseen ja testauksen suorittaminen onkin ulkoistettu. Palvelun avulla kustannukset voivat vähentyä 25% tai enemmän ja tämä kaikki tavoitetaan kiinteällä hinnalla ja kiinteillä tuloksilla sovittuun päivämäärään mennessä.

Ohjelmistotestaus palveluna on käännetty englannin kielen termistä Software Testing as-a-Service (STaaS). 

Maailmanlaajuisesti sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatiot kohtaavat pienenevän IT-budjetin haasteet, muuttuvat resurssitarpeet ja alati muuttuvat sovellusvaatimukset niin STaaS on täydellinen kustannustehokas ratkaisu monelle asiakkaallemme, ja käytössämme on Sogetin kansainvälinen toimitusmalli.

Solution and Innovation -yksikkömme ovat kehittäneet tämän valmispaketin toimitettavaksi tarpeen vaatiessa kaikkein kustannustehokkaimpaan, joko onshore- tai offshore-ympäristöön milloin asiakas sitä tarvitsee.

STaaS:in sujuva ja tehokas toteutus on huipputasoa: asiakas antaa sovelluksen testattavaksi yhdessä olemassa olevalla dokumentaatiolla ja Sogetin asiantuntijat tarjoavat infrastruktuurin, metodologian ja asiantuntemuksen. He testaavat sovelluksen nopeasti sovittujen raamien mukaisesti ja tuottavat asiakkaalle kattavan riski- ja laaturaportin.

STaaS:in ainutlaatuiset ominaisuudet:

 • Minimaaliset alkuinvestoinnit asiakkaan puolelta koskien infrastruktuutia tai testiresursseja
 • Nopea reagointiaika ja pystyttäminen -voimme aloittaa 10:ssä työpäivässä
 • Joustava resurssointi -ei kustannuksia järjestelmien alhaalla olon aikana

Asiakkaamme hyötyvät STaaS:ista seuraavanlaisesti:

 • Vähentää testauksen kustannuksia vähintään 25%
 • Lisääntynyt joustavuus resursseissa ja projekteissa
 • Käytettävissä olevat asiantuntijapalvelut ja -teknologiat
 • Toimitettavien tuotteiden laadun parantuminen, ja
 • Lyhentynyt testauksen kokonaisaika

Me uskomme, että olemme ainoa ammattillinen IT-testausorganisaatio, joka tarjoaa näin korkeasti teollistuneen palvelun perustuen Sogetin omaan TMap Next® -metodologiaan.

Lisätietoa palveluistamme
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
  +358 40 550 0734