Nainen kirjoittaa muistiinpanoja
PALVELUTOIMITUKSET
TESTITYÖKALUT PALVELUNA (TPAAS)

Testityökalut palveluna (TPaaS)

Sogeti toimittaa turvallisen ja luotettavan on-demand testauspalvelun omassa yksityisessä pilvessämme pystyäksemme parantamaan asiakkaan laatua ilman suuria alkuinvestointeja työkaluihin tai laitteistoon.

Testityökalupalvelu tulee englannin kielen termistä Testing Platforms as-a-Service (TPaaS). 

Testaus on kulkenut pitkän tien alkuajoistaan yritysten sisäisenä taitona kohti asiantuntevasti hallinnoitua testauspalvelua. Nykyään IT-organisaatiot tarvitsevat ratkaisun, joka kokoaa yhteen testauksen työvälineet, ympäristöt, tiedon ja resurssit – ilman kustannuksien nousemista tai pidentämättä time-to-market-aikaa.

Vastatakseen tähän kysyntään, Sogeti on yhdistänyt testaus- ja pilviosaamisensa tarjotakseen asiakkailleen turvallisen ja joustavan on-demand-testauspalvelun nimeltään testaustyökalupalvelu. Tämä ratkaisu tarjoaa tarvittaessa oikeat testaustyövälineet, - alustan, - osaamisen ja – resurssit mihin tahansa sovellukseen tai projektiin.

Testaustyökalupalvelumme yhdistää

Sogeti on maailmanlaajuisesti johtava testausorganisaatio, jossa on yli 9500 testauksen ammattilaista sekä vuosien kokemus innovatiivisista, liiketoimintalähtöisistä laadunvarmistuskäytännöistä ja testauspalveluista. 

Miksi testata pilvipalvelussa?

Pilvipohjaiset ratkaisumme tarjoavat sovellustestaukselle seuraavia etuja:

 • Laitteiden hankinnan, sovellusten lisenssien ja tuen kustannuksien, hallinnon ja ylläpidon alkuinvestointien vähentyminen sekä nopea ROI sovelluksiin sijoittamisesta.
 • Testiympäristöiden ylläpidon ja hallinnan resurssoinnin kustannukset vähenevät huomattavasti.
 • Nopean hankinnan ja projektin aloituksen ja toteutuksen avulla saavutetaan nopeampi time-to-market -aika.
 • Liiketoimintariskien väheneminen ja parempi laatuisten sovellusten toimittaminen nopeammin käyttämällä HP:n Quality Management -ratkaisua.
 • Testauskäytäntöjen standardisointi käyttämällä todistettuja testauksen viitekehyksiä, mallipohjia sekä parhaita käytäntöjä.
 • Tehokkuuden ja tiimien yhteistyön lisääntyminen internet-pohjaisen käytön ja yhteentoimivuuden ansiosta.
 • Varmista datan eheys ja saatavuus ajasta ja paikasta riippumatta huipputasoista turvallista ja tavoitettavissa olevaa infrastruktuuriamme, joka on avoinna 24x7.
 • Käyttöön testauksen asiantuntijoita jotka auttavat kehittämään organisaation sisäistä testausosaamista ja hallintaprosesseja.

Mukautuva palvelupaketti juuri omiin tarkoituksiisi

Testaustyökalupalvelumme voi hankkia yksittäisenä palveluna tai yhdistää muihin testauspalveluihimme  - ja ratkaisuihimme. Nämä kahdenlaiset palvelut tarjoavat teille joustavuutta jotta löydämme teille juuri oikeat liiketoimintaratkaisut.

Peruspalvelu: itsenäinen testausalusta yrityksille, jotka tarvitsevat testiympäristöä heti ja käyttävät yrityksen sisäisiä resursseja testauksen hallintaan ja suorittamiseen.

Edistynyt palvelu: täysipainoinen testauspalvelu ja -ratkaisut: organisaatioilla jotka haluavat täydellisen end-to-end-testauspalvelun ja jatkuvaa sovellusten laatukehitystä. 

Lisätietoa palveluistamme
 • Juha Vaitilo
  Juha Vaitilo
  CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
  +358 40 550 0734