Sogeti_in_short
TIETOA MEISTÄ

Sogeti lyhyesti 

Sogeti on itsenäinen laadunvarmistuskumppani, joka toimittaa korkealuokkaisia IT-palveluja Suomen markkinoille. Tarjontamme keskittyy ohjelmistojen testaukseen, laadunvarmistukseen, kyberturvallisuuteen sekä automaatio-, AI- ja analytiikkapalveluihin.

Sogeti-konsernin pääkonttori sijaitsee Pariisissa Ranskassa. Konsernilla on palveluksessaan yhteensä noin 28 000 konsulttia 13 maassa: Belgia, Espanja, Hollanti, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Luxemburg, Norja, Ranska, Saksa, Suomi, Sveitsi, Ruotsi, Tanska ja Yhdysvallat. Sogeti on osa globaalia Capgemini-konsernia, joka toimii lähes 50 eri maassa, työllistäen noin 325 000 työntekijää. Suomessa olemme osa Capgemini Finlandia.  Lue lisää paikallisista palvelukokonaisuuksistamme sivulta Palvelut lyhyesti.

Paikallinen erityisosaamisemme

 

Capgemini-konsernista

Capgemini on maailmanlaajuisesti johtava yritysten yhteistyökumppani teknologian avulla tapahtuvassa liiketoiminnan muutoksessa ja hallinnassa. Konsernia ohjaa sen tarkoitus vapauttaa teknologian kautta ihmisten energiaa osallistavaan ja kestävään tulevaisuuteen. Capgemini on 270 000 työntekijän vastuullinen ja monipuolinen organisaatio, joka toimii lähes 50 maassa. Vahvan 50-vuotisen perintönsä ja syvän alan asiantuntemuksensa ansiosta asiakkaat luottavat Capgeminin kykyyn vastata liiketoimintatarpeisiinsa aina strategiasta suunnittelutoimintoihin, joita vauhdittavat nopeasti kehittyvä ja innovatiivinen pilvimaailma, data, tekoäly, ohjelmistot, digitaali- ja alustateknologia. Konserni raportoi vuonna 2020 maailmanlaajuisesti 16 miljardin euron liiketoimintatuloksen.

Get the Future You Want  I  www.capgemini.com

 

Matti Waris Sogeti
Matti Waris
Head of Sogeti Finland