Aydin Anwar

"Täällä on lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän ammattillista osaamista ja hyvinvoinnnista. Lisäksi, täällä syvennetään joskaisen osaamista erilaisilla koulutustilaisuuksilla sekä lukuisilla verkkokursseilla. ”You are never alone” on tämän meidän mottomme, missä ei kukaan jätetä yksin."

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla:
Positiivinen, innokas ja utelias.

Kerro taustastasi:
Opiskelin Vaasan yliopistossa pääaineena automaatio ja tietotekniikkaa. Aiemmin olin ollut töissä ABB:llä opintojen ohella myynintuen parissa.
Vapaa-ajallani tykkään pysyä aktiivisena. Harrastan juoksua, maantiepyöräilyä ja kuntosalilla käymistä.

Urani Sogetilla:
Liityin Sogetiin alkuvuodesta 2021 Testausautomaatioakatemian (Test Automation Academy) kautta, mihin sisältyi parin kuukauden koulutus. Sen jälkeen olen toiminut konsulttina testausautomaation parissa erilaisessa asiakasprojektissa.

Mistä olet erityisen innostunut työssäsi?
Erityisesti olen innostunut työssäni sen monipuolisuudesta ja mielenkiintoisuudesta.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?
Tyypillinen työpäiväni yleensä alkaa aamukahvin ja aamupalaverin yhteydessä, missä käydään mahdollisesti sen päivän agendasta ja mitä tähän asti ollaan saavutettu. Sitten luultavasti joko suunnitellaan tai tehdään testejä esim. ohjelman tietystä toiminnosta tai vaikka raportoidaan testituloksia jne. Niitä joko tehdään tiimin kanssa tai yksin. Luultavasti työpäivän aikana osallistun palavereiden lisäksi erilaiseen koulutukseen. Työpäivän päätteeksi tiedän mitä olen saavuttanut sen työpäivän aikana ja mitä odotan seuraavalta työpäivältä, mutta jätän myös varaa yllätyksille :D

Miksi valitsit Sogetin/miten päädyit Sogetille?
Taisin sosiaalimedian kautta löytää Sogetin työpaikkailmoituksen, josta sain organisaatiosta erittäin positiivisen kuvan. Täällä on lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän ammattillista osaamista ja hyvinvoinnnista. Lisäksi, täällä syvennetään joskaisen osaamista erilaisilla koulutustilaisuuksilla sekä lukuisilla verkkokursseilla. ”You are never alone” on tämän meidän mottomme, missä ei kukaan jätetä yksin. Sogetin Fun Club toiminta herätti myös kiinnostusta :D

Print Email