TULE MEILLE

Ura Sogetilla

Meillä tähdätään korkealle, ketterästi uutta kokeillen. Sogeti on tekijöiden talo, jossa jokaisen ainutlaatuisuus on valttia. Jos tulevaisuuden IT-palvelut, uuden rakentaminen ja ihmisten kanssa työskentely kiinnostavat, liity joukkoon.

Sogetilaisia on Suomessa noin 150, ja tiimin koko jatkaa kasvuaan uuden liiketoiminnan mukana. Kasvu tarkoittaa meille myös jokaisen asiantuntijan oman polun tukemista – oli se sitten sertifikaattien suorittamista tai uusien työtapojen kokeilemista.

Lue alta millaisten tehtävien parissa me Sogetilla työskentelemme.

Elämää Sogetilla – Lue konsulttien kokemuksia

Meitä yhdistää Sogetin oma identiteetti. Käärimme hihat ja toteutamme vaativia projekteja asiakkaidemme parhaaksi. Matala byrokratia ja mutkaton yhteishenki luovat maaperän, jossa jokaisen mielipiteellä on merkitystä.

Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota uusia haasteita, kun on aika siirtyä tehtävästä toiseen. Koska olemme osa globaalia Capgeminia, siivet kantavat Sogetin kotipesän rajojen yli.

Sogetilla työskentelee muun muassa testauksen, automaation ja ohjelmistorobotiikan sekä modernien Microsoft-ratkaisujen osaajia. Alanvaihtajille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille järjestämme suosittuja rekrytointiohjelmia. Kokeneille konsulteille tarjoamme tuoreita haasteita kolmella eri liiketoiminta-alueella.

Kuulostaako hyvältä?

Uskomme, että yhdistelmä erilaisia ihmisiä ja heidän ideoitaan on paras tapa kehittyä ja menestyä.
Katso avoimet työpaikkamme

Kuulostaako hyvältä?

Uskomme, että yhdistelmä erilaisia ihmisiä ja heidän ideoitaan on paras tapa kehittyä ja menestyä.
Katso avoimet työpaikkamme