Opiskelijat
TULE MEILLE

Sogeti ja opiskelijat

Pohditko mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tarjoaa kun opintopisteet on suoritettu? Suhtaudutko palavasti IT-alaan, digitalisaatioon ja innovaatioon? Hyvä niin, sillä silloin sinulla on ainekset kehittyä tulevaisuutemme tähdeksi!

Sogeti on yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme pienen yrityksen tavoin. Hyödynnämmekin parhaat puolet molemmista ulottuvuuksista tarjoten globaalin verkostomme loputtomat mahdollisuudet yksilön kehittymiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Ketteryys, matala organisaatio ja nopea reagointi ovat toimintamme vahvuuksia, mikä näkyy myös jokapäiväisessä tekemisessämme. 

Opiskelijoille meillä on tarjolla ainutlaatuinen kansainvälinen graduate ohjelma, joka antaa vankat taidot IT-konsultin uralle. Työsuhteen alkaessa tarjoamme koulutusjakson, joka toteutetaan yhteistyössä Sogeti Norjan ja Tanskan kanssa. Etsimme ohjelmaan vastavalmistuneita tai valmistumassa olevia tietoteknisen, teknisen tai matemaattis-luonnontieteellisen alan opiskelijoita. Meillä pääset hyödyntämään oppimasi teorian käytäntöön mielenkiintoisissa projekteissa, sillä asiakkainamme on Suomen suurimpia yrityksiä. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kouluttautua koko uransa ajan. Työntekijöidemme käytössä onkin laaja opintotarjonta Les Fontaines yliopistossa, joka on Sogetin ja Capgeminin oma yliopisto Ranskassa. Opintoja voi suorittaa niin etäopiskeluna kuin paikan päällä.

Hauskanpitoon tarkoitettu Fun Club takaa, että mukavia Sogetin sponsoroimia tapahtumia riittää. Jokainen voi ideoida, ehdottaa ja järjestää mieleisensä tapahtuman. Miltä kuulostaisi esimerkiksi shampanjan maistelutilaisuus, islannin hevosilla ratsastaminen tai sushikokkikoulu kivojen kollegoiden kanssa? Tai jotain muuta? Sinä päätät!

Etsimme taitavia yksilöitä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään inspiroivassa ja innovatiivisessa ympäristössä markkinoiden parhaiden IT-konsulttien kanssa. Mikäli koet sopivasi kuvaukseen, haluamme kuulla sinusta! 

Ota yhteyttä
  • Tiina
    Tiina Tuomi
    HR Business Partner
    +358 44 060 8967
Sogeti Instagramissa