Opiskelijat
TULE MEILLE

Sogeti ja opiskelijat

Pohditko mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tarjoaa, kun opinnot ovat loppusuoralla? Suhtaudutko palavasti IT-alaan, innovaatioon ja teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin? Mikäli vastaus on kyllä, saatat sinä olla etsimämme tulevaisuuden laadunvarmistustähti!

Sogeti on osa yhtä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme pienen yrityksen tavoin. Hyödynnämmekin parhaat puolet molemmista ulottuvuuksista, ja tarjoamme globaalin verkostomme loputtomat mahdollisuudet yksilön kehittymiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka haluavat kasvaa matalahierarkisessa ja joustavassa yrityskulttuurissa, jossa kannustetaan rohkeuteen, tähdätään korkealle, kunnioitetaan toisia ja pidetään hauskaa. Meillä ainutlaatuisuus on sallittua ja jokainen on tervetullut omana itsenään.

Opiskelijoille olemme räätälöineet kaksi ainutlaatuista graduates -ohjelmaa, jotka tarjoavat kiitoradan laadunvarmistuskonsultin työhön. Test Automation Academy järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja kansainvälinen Sogeti Ignite -ohjelma järjestetään syksyisin. Graduates ohjelmamme tarjoavat sinulle intensiivisen perehdytyksen, jonka aikana saat kaiken tarvittavan, mitä laadunvarmistuskonsultin uran alkutaipaleella tarvittavan. Ohjelman jälkeen olet valmis aloittamaan työskentelyn mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa asiakasprojekteissa. asiakkainamme on Suomen suurimpia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöiden hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi laajalla kurssitarjonnalla ja lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa. Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset.

Sogeti Instagramissa