Opiskelijat
TULE MEILLE

Sogeti ja opiskelijat

Opinnot loppusuoralla ja kiikarissa ura teknologian ja konsultoinnin parissa? Jos liekkisi lepattaa IT-alan innovaatioille, olet tullut oikeaan paikkaan! Kasvatamme loppuvaiheen opiskelijoista ohjelmistotestauksen ja hyperautomaation huippuammattilaisia.

Lyhyesti meistä

Toimitamme IT-palveluja yrityksille, jotka tavoittelevat parempaa tehokkuutta, laadusta tinkimättä. Erikoisalaamme ovat ohjelmistotestaus ja laadunvarmistus sekä hyperautomaatio-, AI- ja analytiikkapalvelut. Suomen tiimissämme työskentelee noin 150 teknologiasta syttyvää konsulttia mm. Microsoftin, IBM:n ja SAP:n uusimpien työkalujen parissa.

Sinustako seuraava sogetilainen?

Opiskelijana voit käynnistää urasi Sogetilla ainutlaatuisen Automation & Testing Academy trainee-ohjelman kautta. Akatemia on opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden polku Sogetin tiimiin.

  • Akatemia järjestetään vuosittain
  • Jokainen akatemialainen on alusta asti palkallisessa ja toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. 
  • Ohjelmaan kuuluu kattava perehdytys, jonka aikana kerrytät konsultin uran alkutaipaleella tarvittavat tiedot ja taidot – koulutuksesta ja tuesta vastaa joukko kokeneita sogetilaisia.
  • Ohjelma valmistaa sinut asiakastyöhön, ja tuemme ammatillista kehitystäsi jatkuvasti myös Akatemian jälkeen

Soveltuvat koulutustaustat:

  • IT ja tietotekniikan opinnot
  • Matemaattis-luonnontieteelliset  opinnot
  • Kauppakorkeakoulu tietoteknisellä tai tietotalouden suuntautumisella

Lisäksi edellytämme noin 80 % opintojen valmiusastetta.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin! 

Tuukka Virtanen - Managing Consultant

“Aloitin matkani Sogetilla silloisessa Nordic Graduate –koulutusohjelmassa, jonka jälkeen tunsin jo olevani valmis testausalan ammattilainen (vaikken varmasti sitä vielä ollut). Sain kuitenkin tarvittavan ammatillisen itsevarmuuden työni tekemiseen.

Pääsin nopeasti osaksi isompaa testiautomaatiokehitystiimiä, jossa opin paljon mm. Robot Frameworkin mahdollisuuksista. Kiinnostus testiautomaatiokehitykseen kasvoi, joten aloin pitää aiheesta sisäisiä koulutuksia. Näin syntyi nykyinen Akatemia, jossa pääsen auttamaan alan tulevia osaajia alkuun urallaan.”

Kulttuuri ja arvot

Meillä saat kasvaa matalahierarkisessa ja joustavassa yrityskulttuurissa, jossa kannustetaan rohkeuteen, tähdätään korkealle, kunnioitetaan toisia ja pidetään hauskaa. Meillä ainutlaatuisuus on sallittua ja jokainen on tervetullut omana itsenään.

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Asiakkamme ovat Suomen suurimpia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Voit syventää osaamistasi laajalla kurssitarjonnalla ja osallistumalla lähes viikoittaisiin koulutustilaisuuksiin. Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset.

Sogeti on osa Capgeminia, joka on yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. Meillä voit hyödyntää globaalia verkostoa ja uramahdollisuuksia, mutta samalla pääset nauttimaan pienemmän yrityksen ihmisläheisistä toimintatavoista.

#BecomeYourBest #LifeAtSogeti

 

Sogeti Instagramissa