Älykäs automaatio ja RPA
PALVELUT
ÄLYKÄS AUTOMAATIO JA RPA

Älykäs automaatio ja RPA

Automaatiohankkeet mahdollistavat entistä tehokkaamman resurssien optimoinnin ja tuottavuuden parantamisen. Automaatiohyötyjen aikaansaaminen vaatii kuitenkin kykyä hallita käynnissä olevaa digitaalista transformaatiota.

Automaatio edistää liiketoimintaa

Älykkään automaation palvelumme on suunniteltu varmistamaan, että yrityksesi digitaalinen transformaatio saavuttaa koko liiketoimintapotentiaalinsa. Palvelumme ytimessä on tähtäimen siirtäminen rajallisesta arvontuotosta ja yksittäisistä toteutuksista älykkään automaation kokonaisvaltaiseen skaalaamiseen. Puhtaan prosessien parantamisen sijaan keskitytään todelliseen kustannusten optimointiin, tulovirtojen tehostamiseen, innovaatioiden synnyttämiseen ja edistykselliseen liiketoiminnan kehittämiseen.

Sogetilla on Suomessa vahva ja kokenut automaatioasiantuntijoiden tiimi, joka on valmis auttamaan tarvitsemasi palvelun suunnittelemisessa ja käyttöönotossa. Valmiit kokonaisvaltaiset palveluratkaisumme auttavat nopeuttamaan automaatiohyötyjen realisointia ja vähentämään käyttökustannuksia.

Miksi juuri Sogeti?

Sogetin kokeneet automaatio-osaajat, lukuisia kertoja käytetyt valmiit palvelumallit ja omistamamme automaatioinnovaatiot yhdessä mahdollistavat ainutlaatuisten palvelukokonaisuuksien hyödyntämisen, jotka voidaan tarvittaessa räätälöidä juuri tarpeidesi mukaisiksi.

Mitä teemme parhaiten?

Automaatiotarjontamme avulla voit automatisoida kaiken tarvitsemasi: niin liiketoimintaprosessit, IT-infrastruktuurin, palvelukeskukset kuin asiakasvuorovaikutuksetkin.

Yhteistyökumppanit

Ylläpidämme yhteistyötä ja virallisia kumppanuuksia johtavien globaalien teknologiatoimittajien sekä muiden automaatiohankkeiden kannalta olennaisten pelurien kanssa.

Kumppanuuksiimme hyperautomaatiossa kuuluvat mm.:

  • Microsoft: Top 5 Global Alliance -kumppani
  • UiPath: Diamond-tason partneri
  • IBM: Platinum-tason partneri
  • Blue Prism: Gold-tason partneri
  • WorkFusion: Gold-tason partneri
  • Robocorp: Automation Anywhere

microsoft-gold-partner 300x200.png IBM-logo 300x121.png uipath logo 300x109.pngWorkFusion logo 300x34.pngautomation-anywhere-logo 300x110.pngBluePrism-logo 300x52.png 

Lisätietoa

Jaakko Lehtinen
Jaakko Lehtinen
Director of Automation, AI and Analytics
+358 41 501 3917
[Missing text '/common/noimage' for 'Finnish']
Juha Tiainen
Account Manager for Automation, AI and Analytics
+358 401985256