mature couple
REFERENSSIT
TESTAUS

Sogeti valittu Arekin testauspalveluiden toimittajaksi

Sogeti ja Arek ovat allekirjoittaneet kolmevuotisen sopimuksen tietojärjestelmien testauspalveluiden toimittamisesta. Sopimusta edelsi kilpailutusprosessi, jossa Arek etsi kokonaisvaltaista laadunvarmistuskumppania turvaamaan Arekin palveluiden laadun ja saatavuuden. Sen lisäksi Arek painotti kilpailutuksessa testauspalveluiden jatkuvaa kehittämistä sekä teknisten innovaatioiden tehokasta hyödyntämistä testauksessa ja laadunvarmistuksessa.

Espoo, Suomi, 9.4.2018

- Taidon ja kyvykkyyden lisäksi tarvitaan tahtoa ja innokkuutta! Nämä kaksi tärkeää asiaa tiukkojen tavoitteidemme lisäksi kohtasivat Sogetin tarjouksessa ja näin lähdemme yhteiselle matkalle kohti yhä laadukkaampaa ja tehokkaampaa testaamista, summaa Arekin teknologiajohtaja Satu Koskinen.

- On hienoa päästä hyödyntämään Sogetin ydinosaamista, eli toimittamaan kokonaisvaltaisia testauspalveluita Arekin ja koko eläkevakuutusalan tarpeisiin. Uskon, että Sogetin laaja palveluportfolio, skaalautuvuus ja innovatiivisuus hyödyttävät sekä Arekia että sen asiakkaita tulevina vuosina toimialan kohdatessa erilaisia IT -muutoksia, sanoo myyntijohtaja Juha Vaitilo Sogetista.

Sogeti on johtava, maailmanlaajuinen laadunvarmistus-, testaus- ja kyberturvapalveluita tarjoava yritys. Sogeti tarjoaa huippuluokan palveluratkaisuja laadunvarmistuksen, testauksen ja kyberturvan ympärille yhdistelemällä parhaita menetelmiä ja maailmanlaajuista toimitusmallia, Rightshorea®. Sogeti yhdistää yli 25 000 ammattilaista 15 maassa (200+ Suomessa) ja sillä on vahva paikallinen läsnäolo yli sadalla paikkakunnalla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Intiassa. www.sogeti.fi

Arek Oy rakennuttaa ja ylläpitää eläkevakuuttamisessa tarvittavia tietojärjestelmiä ja tarjoaa asiakkailleen työeläkealan yhteisessä käytössä olevien tietojärjestelmien kautta tuotettavia järjestelmäpalveluita. Omistajia ovat yksityisen ja julkisen sektorin eläkevakuuttajat sekä Eläketurvakeskus. www.arek.fi 

Lisätietoja:

Juha Vaitilo, Myyntijohtaja, Sogeti
Puh. 040-550 0734
Sähköposti: juha.vaitilo@sogeti.com

Satu Koskinen, Teknologiajohtaja, Arek
Puh. 040-736 7670
Sähköposti: satu.koskinen@arek.fi

  • Juha Vaitilo
    Juha Vaitilo
    CSO, Quality Engineering & Testing Practice Leader
    +358 40 550 0734