Minna-Mari Leivo

"Sogeti oli nimenä tuttu, ja kiinnosti nähdä mitä heillä oli tarjota. Työhaastattelussa tuleva esimieheni kertoili hieman siitä, millaisia juttuja tiimissä tehdään, ja olin heti että wooow, siistiä! Mä haluan mukaan!"

Minna-Mari-Leivo-130x150.pngKuvaile itseäsi kolmella sanalla:
Rock-henkinen robotinrakentaja

Kerro taustastasi:
Olen valmistunut tietotekniikan insinööriksi Hämeen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, ja sen jälkeen tehnyt noin 9 vuotta töitä ohjelmistotestauksen puolella. RPA-maailma alkoi kiinnostaa 2018 muutaman Robot Framework-kurssin jälkeen, ja päädyinkin lopulta tekemään RPA:ta työkseni. Olen myös toiminut uusien automaatioasiantuntijoiden kouluttajana.

Urani Sogetilla:
Olen ollut Sogetilla huhtikuusta 2021 AAA-tiimissä (Automaatio-, AI- ja analytiikka). Olen tehnyt töitä erilaisten RPA -projektien parissa sekä ylläpidon puolella.

Mistä olet erityisen innostunut työssäsi?
Työskentelystä ihmisten kanssa. RPA:n tarkoituksena on helpottaa arkea automatisoimalla puuduttavia, toistuvia prosesseja: on kiinnostavaa identifioida näitä prosesseja yhdessä työntekijöiden kanssa, ja sitten helpottaa heidän elämäänsä tekemällä heidän tarvitsemansa automaatiot.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?
Päivät ovat erilaisia riippuen siitä, millaisia projekteja on kulloinkin menossa. Päivän aikana voi olla esimerkiksi asiakaspalavereja, ylläpitotyötä sekä robottien tekoa, eli käytännössä koodausta. Välillä pääsee myös kouluttamaan asiakkaita esimerkiksi RPA:sta tai robottien tekemisestä; nämä työpäivät tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Miksi valitsit Sogetin/miten päädyit Sogetille?
Sogeti oli nimenä tuttu, ja kiinnosti nähdä mitä heillä oli tarjota. Työhaastattelussa tuleva esimieheni kertoili hieman siitä, millaisia juttuja tiimissä tehdään, ja olin heti että wooow, siistiä! Mä haluan mukaan! Työhaastattelussa oli muutenkin heti jotenkin mukava ja leppoisa tunnelma, vaikka se järjestettiinkin etänä. Alusta asti on ollut todella tervetullut olo Sogetille.

Kuulostaako hyvältä?

Uskomme, että yhdistelmä erilaisia ihmisiä ja heidän ideoitaan on paras tapa kehittyä ja menestyä.
Katso avoimet työpaikkamme

Kuulostaako hyvältä?

Uskomme, että yhdistelmä erilaisia ihmisiä ja heidän ideoitaan on paras tapa kehittyä ja menestyä.
Katso avoimet työpaikkamme