RAPORTIT
TESTAUS

World Quality Report 2022-23

World Quality Report on IT-alan laajin kyselytutkimus, joka analysoi laadunhallinnan ja laadunvarmistuksen tilaa ympäri maailmaa ja eri toimialoilla. Raportti on seurannut laadunvarmistuksen ja testauksen tärkeimpiä trendejä ja kehityskulkuja jo 14 vuoden ajan.

World Quality Report sukeltaa laadunhallinnan ja laadunvarmistuksen globaaleihin trendeihin: uusiin teknologioihin, automaation rooliin, testausdatan laadun varmistamiseen sekä IT:n vastuullisuuteen. Lisäksi raportti analysoi laadunhallinnan merkitystä kymmenellä eri toimialalla sekä tarjoaa näkemyksiä myös Pohjoismaiden tilanteesta.

World Quality Report 2022–23

  • Laadunhallinnan globaalit trendit ja haasteet
  • Laadun rooli IT:n vastuullisuudessa
  • Toimialakohtaiset analyysit kymmeneltä sektorilta
  • Vastaajina yli 1 750 IT- ja yritysjohtajaa ympäri maailmaa
  • Liitteenä raportti Pohjoismaista

 

WQR 2022-23-SoMe-AniGIF-1.gif


Organisaatioilta vaaditaan nyt kykyä vastata asiakkaiden tarpeiden entistä nopeampiin muutoksiin ja kasvaviin odotuksiin. Ketterä kehitys ja digitaalinen transformaatio ajavat IT-investointeja. Kaikella tällä on suora vaikutus sekä IT:n laadunhallinnan kehittämiseen kuin ohjelmistotestaukseen.

Tämän vuoden World Quality Reportin teema on ”The closer you look, the more you see”. Asioihin syventyminen sekä oikeiden työkalujen ja resurssien käyttäminen auttaa näkemään, tuottavatko IT-ratkaisut arvoa loppukäyttäjälle ja positiivisia vaikutuksia organisaation liiketoimintaan. Tämä on meidän mielestämme laadunhallinnan ytimessä.

Jo neljättätoista kertaa julkaistava World Quality Report paneutuu vuosittain laadun merkitykseen ohjelmistokehityksessä. Capgeminin ja Sogetin yhdessä Micro Focuksen kanssa tekemään raporttiin on haastateltu yli 1 750 IT- ja yritysjohtajaa yli 30 maasta. Vastaajien joukossa on myös 179 pohjoismaista toimijaa.

Alueelliset osiot

Jos haluat lisätietoja tämän maailmanlaajuisen tutkimuksen alueellisesta kehityksestä, lataa alta sähköiset kopiot alueellisista osista.

 

Lataa englanninkielinen raportti:

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as indicated above and described in the Privacy Policy.