Speakers

Puolitoista vuotta aikaa pistää tietosuoja-asiat kuntoon

EU:n tietosuoja-asetus on vain yksi etappi. Tietoturvan ja yksityisyyden suojan sekä organisaation henkilötietoja käsittelevien prosessien tulee olla aina kunnossa, kuinka tämä toteutetaan ja millä työkaluilla?

Tiistaina 11.10.2016 klo 8.00–10.30
IBM, Laajalahdentie 23, 00330 Helsinki.

Kartta ja parkkiohjeet

Tervetuloa Sogetin ja IBM:n aamiaistapahtumaan, jossa tarjotaan ratkaisuja sekä työkaluvalintoja toukokuussa 2018 voimaantulevan EU:n tietosuojadirektiivin kohtaamiseen. Uusi tietosuoja-asetus koskee henkilötietojen käsittelyä ja sillä pyritään yhdenmukaistamaan eurooppalaista tietosuojasääntelyä EU:n sisällä. Direktiivillä on tarkoitus vahvistaa yksilön oikeuksia sekä korostaa tietojenkäsittelijän ja tietojenkäsittelystä vastaavien velvollisuuksia. Tule kuulemaan miten tietosuoja toimii yrityksen liiketoiminnan edistäjänä. Tietosuojaan perusteellisesti suhtautuva yritys saavuttaa kuluttajien pitkäaikaisen luottamuksen, mikä taas osaltaan tukee yrityksen liiketoimintaa laajemmalti. Nyt on oikea aika pistää tietosuoja-asiat kuntoon!

Puhujina tapahtumassa ovat Sogetin Ari Vorne sekä IBM:n Jouni Lehto.

Ari Vornella on 20 vuoden kokemus tietoturvallisuuden eri osa-alueilta. Hän toimii Sogetin johtavana kyberturvallisuuden asiantuntijana ja on ollut mukana vaativissa tietoturvaprojekteissa kuten esimerkiksi Apotti-potilastietojärjestelmän tietoturvamäärittelyissä ja useissa Katakri-projekteissa. Arilla on ISACA:n, CISM-, CISA- ja CRISC -sertifioinnit.

Jouni Lehdolla on yli 16 vuoden kokemus tietotuvallisuuden ja sovelluskehityksen eri osa-alueista. Hän toimii IBM:llä tietoturvaratkaisujen myynnissä teknisenä asiantuntijana. Jounilla on useita tietoturvaan liittyviä sertifikaatteja kuten esimerkiksi CISSP, CISM, CEH ja hän on myös Katakri 2016 pääauditoija.

Ohjelma 

08.00 Aamiainen
08.30
 Tilaisuuden avaus 
08.40
 Ari Vorne, Sogeti & Jouni Lehto, IBM kertovat ratkaisuista ja työkaluista, joiden avulla selviät uusien tietosuojavaatimusten tuomista haasteista 
10.10 Kysymyksiä ja keskustelua
10.30
 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautudu osoitteeseen: seminarsogetifi.fi@sogeti.com

Terveisin, Sogeti & IBM