Test Automation

Testiautomaatioakatemia

Vastavalmistuneille tietotekniikan opiskelijoille suunnattu Test Automation Academy™ trainee-ohjelma antaa valmiudet itsenäiseen konsulttityöhön.

Testiautomaation avulla pystytään lisäämään testauksen tehokkuutta ja kattavuutta jatkuvasti kasvavissa ja mutkistuvissa IT-projekteissa. Automaatiotestauspalvelut auttavat tehokkaasti kulujen vähentämisessä, parantavat testauksen laatua ja tarkkuutta. 

Olemme Sogetilla rakentaneet trainee-ohjelman vastaamaan testiautomaation kysynnän voimmakkaaseen kasvuun. Ohjelman tavoitteena on antaa vankat perustiedot ja taidot toimia testiautomaatiokonsulttina mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissa!

Testiautomaatiokoulutus kestää 2 kuukautta, ja opettajina toimivat Sogetin parhaat testiautomaatiokonsultit. Koulutuksen aikana pääset työskentelemään osana asiakasprojektejamme ja soveltamaan oppimaasi käytännössä. Testiautomaatioakatemia järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyin. Hakuajat ajoittuvat alku vuoteen ja - syksyyn. Avoimet työpaikkamme löydät täältä.

 

Sogeti Instagramissa